Filtrera

69kr
5752kr
69
69
5752
5752

Visa endast kampanjartiklar

(56)

benders

(3)

hasselfors garden

(5)

magrab krossprodukter

(56)

s:t eriks

(12)

Svart

(16)

Vit

(13)

Grå

(16)

Flerfärgad

(6)

Brun

(6)

Gul

(6)

Röd

(7)

Orange

(1)

Grön

(4)

Dekorsten

(65)

Granithäll

(1)

Markbeläggning

(1)

Kullersten

(2)

Lösmaterial

(1)

2mm
250mm
2
2
250
250

Sortera

76 Produkter

Dekorsten S:t Eriks Dolomit Vit

Leveranstid 2-4 veckor

Granithäll S:t Eriks Porto

Leveranstid 2-4 veckor

Marmor Hasselfors Garden Snövit

Marmor Hasselfors Garden Snövit

2 912 kr/pall

Se priset!

Vanliga frågor

Hur gör jag en rabatt med dekorsten?
Vilka färger finns dekorationssten i?
Hur mycket sten behöver jag köpa?
Du har sett 36 av 76 produkter
1 av 3

Dekorsten har en rad olika användningsområden och gör din trädgård inbjudande för släkt och vänner. Du kan enkelt designa din utemiljö och göra den tilltalande genom att anlägga stenade gångar och rabatter. Sten i olika färger hjälper dig att skapa intressanta effekter och garanterar att den ena trädgården inte är den andra lik. Hos oss hittar du ett stort utbud av dekorsten billigt. Vi har flera olika sorter att välja på och kommer gärna med goda tips och råd. Bortsett från stenens dekorativa yttre är materialet också användbart som avgränsning mellan gräsmatta och husfasad samt mellan gräsmatta och omgärdande buskage.

För trädgårdsgång och stenade uteplatser

Dekorsten är det sammanfattande begreppet för en rad olika stensorter. Vilken sort man väljer att ha i sin trädgård beror mycket på vilket utseende man önskar men även storleken på stenen kan vara avgörande. Marmorkross är exempel på sten med en lite mer exklusiv design. Denna passar perfekt intill husfasader, mot mörkare fasader utgör den vita stenen en snygg kontrast. Natursingel är också en utmärkt avgränsare och går att beställa i flera olika storlekar. Denna sten passar även bra till trädgårdsgångar eller varför inte som en marktäckare i rabatten. Ytterligare en stensort du kan använda är Granitkross. Denna ger en lättskött yta och minimerar mängden ogräs du måste plocka bort. Med hjälp utav dekorsten kan du skapa de mest tilltalande miljöer samtidigt som du minskar den mängd arbete du måste lägga på gräsklippning och annan skötsel.

Snygg design till bra pris

När det är dags att köpa dekorsten titta in hos bygghemma.se. Vi har en rad olika sorter att välja mellan och ger er mer än gärna tips på användningsområden. Sten är ett naturmaterial vilket innebär att utseendet kan skifta men det är också det som gör varje trädgårdsgång och rabatt unik. Skapa en utemiljö du trivs med; minimera mängden trädgårdsskötsel och njut av din lediga tid.