Granitkansten S:t Eriks RV6 Radie 0,5 Pearl Grey

Granitkansten S:t Eriks RV6 Radie 0,5 Pearl Grey
Granitkansten S:t Eriks RV6 Radie 0,5 Pearl Grey
Rek. pris  558 kr
531 kr

Delbetala från 32 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Specialtransport -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Kantstenens uppgift är att skilja mellan olika markytor och trafikslag. Granitstenen har en hög hållfasthet och lång livslängd som gör den särskilt lämpad för hårt trafikerade miljöer. På köpet får man även ett fantastiskt vackert naturmaterial som passar in i de flesta omgivningar.
En trädgård av naturens egna ingredienser
Tänk dig en kvällspromenad runt kvarteret där du bor. Vad får din blick att dras till en viss trädgård? Vad är det som gör att du tycker en entré ser inbjudande ut?

En skillnad kan vara en vacker markstensyta eller kanske en låg mur runt en rabatt. Färg, form och struktur skapar sammanhållning i trädgården. Kombinera markbeläggningen med t ex dekorsten, växter och andra naturmaterial som harmonierar med den övriga omgivningen, och du har kommit en bra bit på väg. I S:t Eriks sortiment finns byggstenar för alla drömmar och plånböcker.

Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet.

Tänk på…
...att bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
...att färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
...att underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Dokument

Egenskaper

VarumärkeS:t Eriks
Art.Nr.3256-750005
NyansGrå
MaterialGranit
TypNatursten
AnvändningsområdeAvgränsning/Kantsten
Längd700 mm
Tjocklek80 mm
Vikt56 kg/st