Bärlager

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Kanske dags att lägga om plattgången hemma? Vill man att plattorna ska ligga på plats under många år är förarbetet viktigt. Att grunda med ett bra och kvalitativt bärlager bäddar för en beständighet hos din plattgång. Är du osäker vad du ska välja hjälper vår kunniga kundservice dig.

Hållbara stensättningar med ett bra bärlager

För att plattor eller stensättningar ska behålla sin jämnhet i förhållande till ytan krävs att man grundar med ett bärlager. Materialet fördelar lasten från plattorna i förhållande till underlaget. Detta gör att plattorna inte sätter sig snett och man får inga ojämna skarvar mellan dem. Det har även en dränerande effekt så att vatten kan rinna undan och förhindra frostbildning under vintern.

Med ett ordentligt bärlager får du dina stensättningar att hålla sin jämnhet under många år och bli skyddad från frostskador. En ojämn plattgång som leder in till huset är ingen vacker syn. På bygghemma.se köper du ditt material till låga priser och med personal som gärna hjälper dig att hitta rätt produkt.