Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Markbeläggning

  Pris
  49,50 kr
  49,50 kr
  179 kr
  179 kr
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Fogsand

  Planerar du att stenlägga en uteplats inför sommarsäsongen eller är dina redan befintliga gångar och stenläggningar i behov av en uppfräschning? Då behöver du billig fogsand. Fogen har en lång livslängd men bör kompletteras omedelbart om sprickor eller hål skulle uppstå. Fogsand står emot både regn och vind och är det perfekta materialet för att undvika sneda plattor och ojämna gångar. Sanden kommer i ett flertal olika färger vilket gör att du lätt skapar intressanta och personliga effekter i trädgården. Exempelvis kan en mörkare fog skapa snygga kontraster mot ljusa plattor. Kompletterar du din nya uteplats med snygga växter och behaglig belysning har du nu en inbjudande utomhusmiljö.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  3224-9-flisby_logo_rod.jpg
  179 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  combimix.png
  49,50 kr
  57 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  För trädgårdsgångar och uteplatser

  Önskar du skapa din egen oas, stenlägga gångar för att undvika onödigt spring på gräsmattan eller kanske bara stena en plats för brevlådan och soptunnan, då är du i behov av fogsand. Fogsanden hindrar att plattorna kryper närmare varandra och slits ned genom nötning. Den skapar även en form av ökenlandskap mellan plattorna, en miljö där ogräs och andra växter inte gärna växer. Du slipper även myror mellan dina plattor. Dina gångar har av dessa anledningar en lång livslängd samtidigt som det arbete du behöver lägga på ogräsrensning minimeras. Det finns ett flertal olika varianter av fogsand, dels ren sand och dels färdigbladad fog. Du har också möjlighet att själv bestämma vilken färg du önskar, men var uppmärksam på att det finns viss sand som är anpassad för användning med vissa stensorter.

  Skapa en praktisk och inbjudande trädgård

  När det är dags att köpa fogsand kan du vända dig till oss hos bygghemma.se. Vi har ett stort sortiment av de produkter du behöver, från välkända leverantörer och till bra priser. Behöver du tips eller råd hjälper vi dig gärna. En välskött trädgård är oerhört inbjudande och chanserna att man faktiskt vistas utomhus ökar. Varför inte bjuda in vännerna på en middag på din nya stenade uteplats?