Marktegel

Filtrera

s:t eriks

(1)

Marktegel

(1)

Sortera

1 Produkt

Du har sett alla 1 produkter

Att lägga marktegel är ett bra alternativ när du behöver en beläggning utomhus. Det ger en naturlig känsla och är ett stilrent och underhållsfritt val. Oavsett om du ska lägga nytt underlag på terrassen, infarten, eller kanske göra en gång på din tomt lämpar det sig mycket bra. Det ger en behaglig känsla att gå på teglet och dessutom kräver det inte särskilt mycket underhåll. Markteglet tål väldigt tung belastning och med åren får det även en fin patina. Hur du vill lägga dina plattor är sedan upp till dig. Bara kreativiteten sätter stopp för vilka olika mönster du kan lägga.

Varför använda marktegel?

Fördelarna med att använda marktegel är många. Först och främst är det ett mycket slittåligt material som tål väldigt tung belastning. Detta gör att du kan använda det på till exempel en uppfart där du har bilar stående utan att det går sönder. Marktegel finns i många olika färger. Kanske känner du att rött passar bäst på din terrass? Eller så kanske du väljer ett svart marktegel på den där gången du planerar att lägga mellan huset och garaget? Vad du än bestämmer dig för är det en större investering både tids- och pengamässigt och det är bra att ha tänkt igenom innan hur man vill ha det. En annan fördel med marktegel är att det knappt kräver något underhåll. Detta gör att det lämpar sig mycket bättre än till exempel trä som kan behöva en hel del underhåll i form av oljning och slipning.

Köp billigt marktegel hos oss

Funderar du på att bygga en ny härlig uteplats eller infart? Då behöver du inte leta längre. På bygghemma.se kan du köpa marktegel billigt och vi har ett brett sortiment att erbjuda våra kunder. Du hittar säkert något som passar just din stil. Nu kan du skapa en vacker utomhusmiljö, tänk bara på att ta dig god tid för planering för ett gott resultat.