Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Sandlådesand

   Pris
   56,27 kr
   56,27 kr
   2 259,11 kr
   2 259,11 kr
   Leveranstid
   Varumärke

   Sandlådesand

   Att köpa sandlådesand som är avsedd för dess rätta ändamål innebär att du gör både dig och barnet en stor tjänst. Det finns nämligen många fördelar med denna sand. Välj en tvättad sand som innebär att de allra minsta partiklarna är utrensade vilket resulterar i att den dammar mindre. Sand till sandlådor är även framtagen för att inte stelna utan den ska vara lätt att gräva i samtidigt som den är formbar. Sand kan innehålla flera olika stensorter för att passa olika syften och när det gäller sandlådesand är den därför givetvis av extra hög kvalité både när det gäller hälsoaspekt såväl som för lekupplevelsen.

   Läs mer...
   Visar 2 av 2 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1
   fr.56,27 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Finns i flera varianter.
   Gå till produkt
   86 kr
   95 kr
   Levereras inom 5-10 vardagar
   Gå till produkt
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1

   Därför ska du välja sandlådesand

   Det är viktigt att veta att leksand och sandlådesand inte är samma produkt. Leksand är nämligen tillför att placera under gungor och rutschkanor för att lindra barnens fall. Därför är leksand särskilt framtagen för att inte klumpa sig och passar därför inte till att göra sandkakor eller sandslott som hör lekarna i sandlådan till. Sandlådesand däremot har alla de egenskaper som krävs för timmar av skoj i sandlådan och håller år efter år utan att bli dålig. Tänk på att fler än barn gillar att gräva i sand och för att den ska hålla sig fräsch länge kan det vara bra att ha en sandlåda med lock eller lägga något över lådan när den inte används. Detta är särskilt viktigt om det finns mycket katter och andra djur i området.

   Sandlådesand av hög kvalité

   Du kan hitta sandlådesand billigt online på Bygghemmas hemsida. Det finns olika fabrikat att välja bland och alla är av mycket god kvalité. Det som skiljer dem åt är ofta valet av stenmaterial och kornstorlek, eller om sanden är tvättad och torkad. Vissa sandtyper bör tvättas innan användning. Eftersom barn är det dyrbaraste som finns är det därför viktigt att välja en bra sand.