Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Sandlådesand

Sandlådesand S:t Eriks 20 kg

Sandlådesand S:t Eriks 20 kg

87 kr

Se priset!

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 2 produkter

Att köpa sand till sandlåda som är avsedd för dess rätta ändamål innebär att du gör både dig och barnet en stor tjänst. Det finns nämligen många fördelar med denna sand. Välj en tvättad sand som innebär att de allra minsta partiklarna är utrensade vilket resulterar i att den dammar mindre. Sand till sandlådor är även framtagen för att inte stelna utan den ska vara lätt att gräva i samtidigt som den är formbar. Sand kan innehålla flera olika stensorter för att passa olika syften och när det gäller sandlådesand är den därför givetvis av extra hög kvalité både när det gäller hälsoaspekt såväl som för lekupplevelsen.

Därför ska du välja sandlådesand

Det är viktigt att veta att leksand och sandlådesand inte är samma produkt. Leksand är nämligen tillför att placera under gungor och rutschkanor för att lindra barnens fall. Därför är leksand särskilt framtagen för att inte klumpa sig och passar därför inte till att göra sandkakor eller sandslott som hör lekarna i sandlådan till. Sandlådesand däremot har alla de egenskaper som krävs för timmar av skoj i sandlådan och håller år efter år utan att bli dålig. Tänk på att fler än barn gillar att gräva i sand och för att den ska hålla sig fräsch länge kan det vara bra att ha en sandlåda med lock eller lägga något över lådan när den inte används. Detta är särskilt viktigt om det finns mycket katter och andra djur i området.

Sandlådesand av hög kvalité

Du kan hitta sandlådesand billigt online på Bygghemmas hemsida. Det finns olika fabrikat att välja bland och alla är av mycket god kvalité. Det som skiljer dem åt är ofta valet av stenmaterial och kornstorlek, eller om sanden är tvättad och torkad. Vissa sandtyper bör tvättas innan användning. Eftersom barn är det dyrbaraste som finns är det därför viktigt att välja en bra sand.