Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Damm & fontän

  Pris
  679
  679
  1 529
  1 529
  Leveranstid
  Varumärke
  Färg

  Damm & fontän

  En damm kan verkligen göra om din trädgård helt och hållet och en vacker fontän till trädgården är ett fint inslag som ger harmoni. Det ger dig både en mysig atmosfär till din trädgård och även kanske ett nytt hem till en fin fågel.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sida 1 / 1
  3224-9-flisby_logo_rod.jpg
  679 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  blomus-logo_black_rgb_red.jpg
  1 529 kr
  1 739 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  blomus-logo_black_rgb_red.jpg
  693 kr
  729 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Så varför dekorera trädgården med en damm?

  En damm hjälper dig att dekorera din trädgård så att det ser mysigt och snyggt ut. Det är enkelt och kräver inte jättemycket arbete för att hålla den fräsch på sommaren, och under vinterhalvåret behöver du inte tänka på något skötselråd alls, vilket kan vara skönt. Har du tur kan du även få besök av härliga djur som uppskattar hemtrevligheten.

  Hitta rätt fontän

  En fontän är så mycket mer än bara en pöl som sprutar vatten. Det finns allt från fina fågelbad till fontäner som kan sättas ner i dammar där fiskar kan vara. En trädgård blir genast mycket mer levande och kan erbjuda mycket mer spänning då det blir mer liv och rörelse.

  Ge dig själv en fin present. En fontän kan bjuda på avslappning och ett spännande djurliv. Skapa ett härligt fågelbad och titta på alla olika arter av fåglar som kommer förbi för att tvätta sina fjädrar. Inred också trädgården med lite extra element som är mycket vackert och väldigt harmoniskt.

  Vill du ha en lite snyggare och mer mysig trädgård än vad du har idag? Försöka imponera på grannen lite? Då är en damm eller fontän ett perfekt val att dekorera trädgården med och speciellt när den är vackert utsmyckad. Du kan helt enkelt göra dig din helt egna oas, helt hemma i trädgården.