Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Torkställning & torkvinda

Torkställningar utomhus

Filtrera

93kr
4909kr
93
93
4909
4909

Visa endast kampanjartiklar

(2)

green it

(1)

habo

(1)

jabo

(1)

miller`s

(1)

plus

(1)

varax

(2)

Vit

(3)

Silver

(2)

Grå

(2)

Svart

(1)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

7 Produkter

Torkställning Jabo

Torkställning Jabo

2 095 kr

Se priset!

Balkonghängare Habo 740

Balkonghängare Habo 740

fr.94 kr

Se priset!

Torkställning Varax 188

Torkställning Varax 188

fr.2 749 kr

Kampanj

tom 30/5

Balkonghängare Miller`s

Balkonghängare Miller`s

fr.93 kr

Se priset!

Torkställning PLUS Pipe

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett alla 7 produkter

Vanliga frågor om

Vilka är fördelarna med torkställning?
Vilka typer av torkställ finns det?
Var kan jag ha min torkställning utomhus?
Hur sköter jag min torkställning?

En torkställning för utomhusbruk kan ha flera användningsområden. Om man har en egen torkställning kan man snabbt och enkelt hänga ut sin tvätt på tork, och placeras den under tak kan tvätten hängas ut året runt oavsett väder. I den här kategorin hittar du torkställningar som kan användas utomhus. Samtliga är av mycket god kvalitet och är väderbeständiga. Om du ska köpa torkställning hittar du flera olika modeller här, med flera olika funktioner. Vissa av dem är kombinerade med en piskställning för till exempel mattor. En torkställning för utomhusbruk är en mycket bra investering som brukar komma till stor nytta under året.

Hur man använder en torkställning

En torkställning för utomhusbruk placeras i trädgården. Vissa placeras i ett hål i marken medan andra står av sig själva, och kan placeras till exempel under tak. Om man placerar torkställningen under tak kan man hänga ut tvätten även om det regnar eller snöar, man behöver heller inte vara lika orolig för att fåglar ska smutsa ner tvätten. Vissa torkställningar kan fällas ihop för att ta mindre plats. När tvätten ska hängas ut fäller man då ut torkställningen om så behövs, sedan hänger man enkelt upp sina kläder eller annan tvätt antingen på galgar eller med klädnypor. Några av torkställningarna är dessutom kombinerade med piskställning som passar utmärkt när bostadens mattor behöver piskas eller torkas efter tvätt.

Smidigt och miljövänligt

Med en torkställning för utomhusbruk kan du smidigt och enkelt torka och vädra din tvätt ute. Detta är både smart och miljövänligt. Genom att torka tvätten ute slipper du dessutom stryka och mangla den! Oavsett hur du vill torka din tvätt kan du vara säker på att hitta en torkställning online hos oss som passar just dina behov. Här får du bra kvalitet till ett lågt pris.