Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES

Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES
Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES
Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES
Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES
Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES
Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES
5 795 kr

Delbetala från  122 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Gräsklippare Cub Cadet LM2 DR46 ES är en elstartad självgående uppsamlingsgräsklippare som levereras med 2-i-1 klippfunktion. Med hjälp av ett batteri startar gräsklipparen när man vrider på nyckeln vilket gör det bekymmersfritt att starta motorn. Levereras med 3 års garanti.
Denna uppsamlingsgräsklippare kommer verkligen till sin rätt på hösten när löven faller från träden. Du städar enkelt gräsmattan med den sugande och uppsamlande gräsklipparen.

Gräsklipparen drivs av en Cub Cadet 55 OHV ES-motor som levererar rejält med kraft och drivning på bakhjulen. Cylindervolymen är 159 cc. Klipphöjden regleras enkelt centralt med en spak för en klipphöjd på 28 mm till 92 mm.

Chassit är tillverkat i stål och har ett integrerat rengöringssystem med snabbkoppling för vattenslang för enkel rengöring av klippkåpan utan att du behöver luta gräsklipparen och riskera läckande bensin. Handtaget är av ERGO-typ och kan fällas ner för enkel transport mellan hem och sommarställe. Vikt: 35 kg.

Gräsklipparen är i huvudsak en uppsamlingsgräsklippare men kan även användas med bakutkast. Mulchplugg finns tillgänglig som tillbehör.

My Speed-drivsystem
Det geniala drivsystemet kopplas in så fort handtaget förs framåt. Om användaren går fortare, kommer handtaget automatiskt tryckas längre framåt och därigenom ökar hastigheten på klipparen. Om användaren går långsammare rör sig handtaget bakåt och gräsklipparen saktar ner. Om användaren stannar, drar sig handtaget bakåt till neutral-läge och klipparen stannar helt. Gräsklipparens hastighet anpassar sig automatiskt till användarens gånghastighet.

Underhåll och service
För att gräsklipparen ska fungera under många år framöver är underhåll och tillsyn en viktig del. En årlig reparation och överseende av kniven är en bra början. Även att låta en servicetekniker göra en service emellanåt är ett bra tips även om man kan köpa servicepaket och göra årlig service själv. Se på cubcadet.se för att hitta närmaste serviceverkstad.

Vi rekommenderar att akrylatbensin används som drivmedel till denna maskin.

Egenskaper

VarumärkeCub Cadet
Art.Nr.12BCTQS7603
FärgGul/Svart
Klipphöjd2,8-9,2 cm
ElstartJa
Garanti3 år
HandtagMyspeed
DriftkällaBensin
TypGräsklippare
UppsamlareJa
Uppsamlare60 l
Klippbredd46 cm
Cylindervolym159 cc
Motoreffekt2500 W
MotortillverkareCub Cadet
MotornamnOHV 55 ES
MulticlipNej
SjälvgåendeJa
Vikt35 kg
EAN-nr4008423866247