Makalösa maskiner

Att ha en trädgård är något många anser är en lyx, men det kan också kräva en hel del arbete vilket underlättas med effektiva trädgårdsmaskiner. Oavsett om du har en större trädgård eller mark, finns det ofta mycket att göra för att underhålla växtligheten i trädgården. För att underlätta trädgårdsarbetet kan du idag ta del av ett brett utbud av praktiska och oumbärliga produkter och maskiner. I utbudet av trädgårdsmaskiner hittar du allt från motorsågar och röjsågar, till häcksaxar och gräsklippare. För vinterhalvåret kan en snöslunga underlätta och innebär att du sparar både tid och kraft. Välj mellan trädgårdsmaskiner och kvalitetstillbehör från kända varumärken som Husqvarna, Gardena, Bosch och Stiga.

  • Maskiner för alla arbeten
  • Marknadens ledande varumärken
  • Fraktfri hemleverans

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Makalösa maskiner

Om du äger en fastighet med trädgård känner du redan nu till vikten av effektiva trädgårdsmaskiner. En välskött trädgård är en älskad sådan, och med de rätta verktygen är den enkel att hålla i ett bra skick. Det första du bör göra när du skall köpa trädgårdsmaskiner är att ha ett hum om vad det är du behöver. Det finns mycket att välja på, gräsklippare, häcksaxar, snöslungor, lövblås och mycket annat. Alla verktyg är specifikt anpassade för respektive användningsområde och den med tillgång till stor mark kan vara i behov av ett flertal olika maskiner, medan ägaren till en lite mindre gräsmatta klarar sig bra ett något mindre antal.

Olika typer av trädgårdsmaskiner

Det finns flera olika maskiner att välja på, men storleken på din trädgård är i många fall avgörande för ditt behov. Till att börja med kommer du behöva en gräsklippare, antingen en batteridriven, en elgräsklippare eller en bensingräsklippare. Det finns också så kallade svävarklippare som är lämpliga om du behöver klippa på svåråtkomliga eller ömtåliga områden. Du kommer eventuellt också vara i behov av en häcksax för att hålla buskarna i trim, en högtryckstvätt för trädäcket och den stenlagda uteplatsen samt en grästrimmer för de ställen där gräset blivit lite för långt och där gräsklipparen inte riktigt når in. När hösten börjar närma sig kommer du vara i behov av en lövblås för enkel rengöring av dina stenlagda gångar, och så småningom även en snöslunga för att minimera den ansträngning som krävs för att skotta fram bilen.

En trädgårdsmaskin för alla ytor

Önskar du köpa billiga trädgårdsmaskiner gör du det enklast hos Bygghemma. Med ett stort sortiment och låga priser kommer du inte ha något problem med att hitta just det du behöver. Hos oss finner du ett stort urval av välkända varumärken till låga priser. Oavsett om du söker efter en gräsklippare från Makita eller en röjsåg från Husqvarna hittar du den hos oss.