Gräsklippare Stiga Multiclip 50 SX DAE

Gräsklippare Stiga Multiclip 50 SX DAE
Gräsklippare Stiga Multiclip 50 SX DAE
6%

Välj tillval

  • Batteri?

  • Snabbladdare?

Rek. pris 10 490 kr
9 879 kr

Delbetala från  207 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Gräsklippare från Stiga som är självgående med dubbla 48-voltsbatterier och mulching. Batterierna ger tyst drift, inga utsläpp och lågt underhållsbehov. Elektrisk transmission som gör klipparen lättanvänd och mjukt samt vikbart handtag som gör användningen enkel och bekväm. Den robusta stålkåpan och klippbredden på 48 cm ger utmärkt prestanda och hållbarhet. Utformad för trädgårdar upp till 850 m². Gräsklipparen levereras med två 4.0 Ah-batterier och en laddare som passar alla produkter i 500-serien från Stiga. Snabbladdning på 90 min.
Klipparen ingår i Stigas 500-serie som har en innovativ och synkroniserad strömförsörjning som får sin energi från två batterier samtidigt, vilket möjliggör längre arbetspass och längre drifttid för batterierna. Klipparen har ett unikt X-format handtag som kan lutas i sidled för att underlätta klippning i sluttningar eller nära hinder. Klipphöjden kan ställas in i fem olika lägen (31-80 mm) med en enda spak. Denna klipparen har utvecklats särskilt för mulching, en teknik som finfördelar det klippta gräset och sprider ut det på gräsmattan igen för återanvändning som ett naturligt gödningsmedel, vilket sparar både tid och pengar.

Batteridriven motor
Gräsklipparen drivs av två batterier som används samtidigt. Resultatet blir en kraftfull gräsklippare som inte avger några utsläpp, har lägre ljudnivåer, minimala vibrationer och är praktiskt taget underhållsfri.

Pro-handtag
X-format handtag som motverkar vibrationer och ger bättre manövrerbarhet i trånga hörn, under buskar och nära väggar.

OLED-display
Den 1,54 tum stora OLED-displayen visar information om batteriets laddningsstatus, gräsklipparens hastighet och Eco-Mode-funktionen.

Hastighetsvariator
Hastighetsvariatorn är bekvämt placerad på gräsklipparens handtag och gör det möjligt att anpassa maskinens hastighet till användarens takt.

Egenskaper

VarumärkeSTIGA
Art.Nr.291502078/ST1
Klipphöjd3,1-7,5 cm
ElstartJa
HandtagMjukt
DriftkällaBatteri
TypGräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Batterikapacitet4.0 Ah
UppsamlareNej
Klippbredd48 cm
Motoreffekt1500 W
MulticlipJa
SjälvgåendeJa
EAN-nr8008984814417