Multiverktyg EGO POWER+ Paket med Batteri
Multiverktyg EGO POWER+ Paket med Batteri
Multiverktyg EGO POWER+ Paket med Batteri

Multiverktyg EGO
POWER+ Paket med Batteri

11 545 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

EGO Multiverktygspaket med motorenhet, 5.0 Ah batteri, snabbladdare, trimmer, röjsågsklinga, kantskärare, häcksax och stångsåg samlat i ett kit.
Varumärke

Beskrivning

EGO Multiverktygspaket med motorenhet, 5.0 Ah batteri, snabbladdare, trimmer, röjsågsklinga, kantskärare, häcksax och stångsåg samlat i ett kit.
Motorenhet PH1400E:
Med en enda motorenhet och många olika tillbehör, är detta ett mycket praktiskt verktyg. Den enkla, säkra verktygsfria kopplingen gör det snabbt, enkelt och tryggt att byta redskap. Arc Litium 56V batteri levererar den all den kraft du behöver. Verktyget gör det enkelt för dig att genomföra en mängd olika jobb utan krångel, avgaser och med mindre buller än traditionella bensindrivna verktyg.

Trimmer STA1500:
Denna trimmer är fullspäckad med funktioner som sparar tid och hjälper dig att arbeta på ett säkert och effektivt sätt. Den har anslutningsspår för enkel montering och löstagbar skyddsskpoa för att möjliggöra montering av metallblad. Tråden går snabbt att byta utan att ta isär huvudet.

Röjsågklinga ABB1203:
Monteras på trimmerverktyget för möjlighet till röjning av buskar och snår.

Häcksax HTA2000:
Laserskurna, diamantslipade knivar och enkel vinkeljustering gör denna trimmer både exakt och kraftfull.

Stångsåg PSA1000:
10 "/ 25 cm svärd och kedja kapar grenar snabbt och effektivt. Ett komfortabelt handtag ger perfekt balans under beskärning för att säkerställa precision. Stångsågen har anslutningsspår för enkel montering och demontering och kedja samt svärd byts enkelt ut. Den genomskinliga oljetanken underlättar vid påfyllning utan spill.

Kantskärare EA0800:
20 cm blad ger ett väl tilltaget skärdjup upp till 75 mm. Det justerbara skärdjupet ger dig möjlighet att anpassa skärningen till alla situationer och siktspår hjälper dig till raka och snygga kanter.Batteri BA2800:
56V och 5.0 Ah ger kraft och energi för långa och hårda arbetspass

Snabbladdare CH5500E:
Snabbladdaren laddar batteriet fortare än du hinner tömma det. Detta medför att med två likadana batterier kan kontinuerlig drift hållas.

Garanti
Upp till 5 år garanti.

Egenskaper

VarumärkeEGO
Art.Nr.MHSC2002E
DriftkällaBatteri
SerieProfessional
TypMultiverktygspaket
VersionMed batteri
Batterikapacitet5 Ah
Spänning56 V
Vikt9,6 kg
EAN-nr6924969112366