Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Häcksax Husqvarna 520iHD60 utan Batteri

Häcksax Husqvarna
520iHD60 utan Batteri

4 990 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Batteridriven häcksax från Husqvarna som är lätt och tyst för professionell användning med 60 cm lång, dubbelsidig klippbalk. Det vridbara bakre handtaget gör det enkelt att klippa både vertikalt och horisontellt.
Varumärke

Beskrivning

Batteridriven häcksax från Husqvarna som är lätt och tyst för professionell användning med 60 cm lång, dubbelsidig klippbalk. Det vridbara bakre handtaget gör det enkelt att klippa både vertikalt och horisontellt.
Obs! Batteri och laddare ingår ej, finns att köpa till.

Litet underhållsbehov
Ingen bränslepåfyllning, färre delar att underhålla och ett drivsystem som styrs elektroniskt betyder mindre nedtid och lägre driftkostnader.

Justerbart bakre handtag
Det bakre handtaget går att justera för att underlätta klippning av sidorna och toppen på häcken.

savE™
Välj mellan normal- eller savE™-läge, beroende på situation, för maximal kraft eller driftstid. Resultatet blir alltid perfekt, oavsett vilket du väljer.

Tyst drift
Ljudnivån från Husqvarnas batterimaskiner är upp till 13 dB(A) lägre än från en bensindriven maskin – vilket är stor skillnad. En minskning om 3 dB(A) upplevs normalt som en halvering av ljudnivån. Detta gör arbetet mycket behagligare – och gör att du kan arbeta i de mest offentliga miljöer.

Gör dig redo för oavbruten drift
Motor anpassad för snabbt och effektivt arbete. Husqvarnas batteritillbehör gör att du kan fortsätta och få jobbet gjort så snabbt och effektivt som möjligt.

Bensinprestanda
Batteripaket ger lika hög effekt, tillförlitlig drift och lång livslängd som bensindrivna maskiner – utan några direkta utsläpp. Du kan dessutom få lika mycket gjort på en laddning som du skulle klara på en tank med bensin.

Ett batteri passar alla
36 V Li-ion batteriet är konstruerat för krävande, långvarig, professionell användning. Det passar alla Husqvarnas handhållna maskiner, vilket gör att du snabbt kan växla mellan trimmer, blåsare, motorsåg och häcksax och fortsätta att arbeta.

Lättviktsdesign
Låg totalvikt tack vare färre komponenter och lätt elmotor, jämfört med bensinmaskiner.

Intuitiv knappsats
Knappsatsen är mycket enkel att använda.

Välbalanserad
Välbalanserad för enkel användning och lättare hantering.

Klipphastighet
4000 klipp per minut ger utmärkt resultat.

På den här produkten utförs PDI (inspektion före leverans), vilket innebär att produkten kommer att packas upp, gås igenom samt att leveranskontroll utförs. Se köpvillkor för mer information och läs Säkerhetsföreskrifter (PDF Säkerhetsföreskrifter).

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHusqvarna
Art.Nr.1000367451
Tillverkarens Art.Nr.9679156-02
DriftkällaBatteri
TypHäcksax
VersionUtan batteri och laddare
Spänning36 V
Svärdlängd60 cm
Vikt3,8 kg
EAN-nr7391883947685