020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Denna produkt levereras av Bygghemma Trädgård.
  En auktoriserad Husqvarna-återförsäljare och serviceverkstad.

  Hitta till butiken.
  15% Rabatt

  Högtryckstvätt Husqvarna PW 235

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 690 kr

  Du sparar 254 kr

  1 436 kr

  Delbetala från 30 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Mångsidig högtryckstvätt från Husqvarna som passar till att rengöra uteplatser, trädgårdsmöbler, staket och stenplattor. Högtryckstvätten har snabb anslutning utan krångel och dubbla svivelfunktioner för justering av munstycket. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Det ingår två munstycken och en skumspruta.

  Läs mer
  Metallpump
  Pumpen är av metall för att den inte ska gå sönder lika lätt och för att produkten ska få lång livslängd.

  Hose reel
  Praktisk och effektiv förvaring av slang med enkel upprullning.

  Flexibel högtrycksslang
  Ökad bekvämlighet och användarvänlighet tack vare den flexibla, trasselfria slangen.

  Dubbla svivelfunktioner och snabb anslutning
  Sprinklerstaven har dubbla svivelfunktioner och snabba anslutningar för slang, munstycken och tillbehör, vilket maximerar effektiviteten och bekvämligheten.

  Skumspruta
  Du kan enkelt se användningen av rengöringsmedel och hur mycket som finns kvar i behållaren. Du får perfekt kontroll och använder bara den mängd rengöringsmedel du behöver.

  Anpassningsbart munstycke med platt stråle
  Det justerbara, multifunktionella munstycket har flera funktioner och kan användas för en rad rengöringsarbeten med perfekt resultat.

  Inbyggd förvaring
  Alla medföljande tillbehör kan förvaras på maskinen. Det ger enkel åtkomst och effektivare arbete.

  Roterande munstycke
  Med det roterande munstycket kan du rikta rengöringen och får enkelt bort envis smuts.

  Egenskaper

  Varumärke Husqvarna
  Art.Nr. 9676774-01
  Typ Högtryckstvätt
  Längd Slang 8 m
  Max Tryck 135 bar
  Effekt 1800 W
  Ean 7391736367684

  Tillbehör du kan behöva

  • Altantvätt Husqvarna SC 400

   Altantvätt till högtryckstvättar i 100–400-serierna från Husqvarna. Utrustad med effektreglering, vilket gör det enkelt att välja det optimala trycket och en extra uppsättning högintensiva munstycken som rengör hårt sittande smuts. Lämpar sig för rengöring av både vertikala och horisontella större ytor, som uteplatser, uppfarter, väggar och terrasser. Levereras med ett förlängningsrör som även kan användas med andra tillbehör.

   895 kr

   Köp till
  • Altantvätt Husqvarna SC 300

   Altantvätt till högtryckstvättar i 100–300-serierna från Husqvarna. Utrustad med effektreglering, vilket gör det enkelt att välja det optimala trycket. Lämpar sig för rengöring av både vertikala och horisontella större ytor, som uteplatser, uppfarter, väggar och terrasser.

   425 kr

   Köp till
  • Vattenfilter Husqvarna

   Vattenfilter till högtryckstvättar i 100–300-serierna från Husqvarna. Vattenfiltret skyddar pumpen mot smuts i vattnet som kan skapa skador på pumpen. ¾ tums anslutning.

   125 kr

   Köp till
  • Backventil Husqvarna

   Backventilen till högtryckstvättar från Husqvarna. Hhindrar vatten från att återgå från högtryckstvätten till dricksvattenkällan.

   575 kr

   Köp till
  • Sugslang Husqvarna

   Sugslang till högtryckstvättar i 100–400-serierna från Husqvarna. Används när vattnet inte hämtas från vattenledning. Den här sugslangen på 3 m gör det möjligt att mata vatten till högtryckstvätten från alternativa källor som regnvattentankar och tunnor. Rekommenderas att använda ett separat vattenfilter för att förhindra att pumpen skadas av smuts.

   475 kr

   Köp till
  • Skumspruta Husqvarna FS 300

   Skumspruta för högtryckstvättar från Husqvarna. Sprutan har en doseringsknapp som ger den perfekta doseringen beroende på uppgift. Blandningen av luft och rengöringsmedel skapar en skumstråle som fastnar på ytan under lång tid, vilket ger bättre effekt. Skumsprutan sparar upp till 30 % rengöringsmedel jämfört med vanliga skumsprutor.

   295 kr

   Köp till
  • Sugslang Husqvarna

   Sugslang till högtryckstvättar från Husqvarna för för tömning av mindre dammar och liknande Vattensugmunstyckena omvandlar din högtryckstvätt till en pump för urpumpning av stora mängder vatten som inte rinner bort. Perfekt om du behöver tömma dammar eller torka uteplatsen.

   295 kr

   Köp till
  • Borstsats Husqvarna

   Borstsats till högtryckstvättar från Husqvarna som innehåller en hård och två mjuka borstar. Den roterande borstsatsen har tre olika borstar som kan monteras för mjuka, hårda och svåråtkomliga ytor. Den har en inbyggd tank för rengöringsmedel som ger den perfekta doseringen.

   595 kr

   Köp till
  • Fordonstvätt Husqvarna

   Fordonstvätt till högtryckstvättar från Husqvarna är en sats med borste och två olika munstycken. Ett bredare munstycke för snabb och skonsam rengöring av känsliga ytor, ett vinklat munstycke för svåråtkomliga utrymmen och en tvättborste med gummiraka.

   595 kr

   Köp till
  • Högtrycksslang Husqvarna 8 m

   Högtrycksslag till högtryckstvättar från Husqvarna. Textilomspunnen förlängningsslang med med snabbkoppling ökar räckvidden utan att kompromissa med el- och vattenförsörjning. Kan användas för tryck på upp till 150 bar och temperaturer på upp till 65 °C.

   575 kr

   Köp till
  • Högtrycksslang Husqvarna 10 m Stålarmerad

   Högtrycksslag till högtryckstvättar från Husqvarna. Gummibekläd och stålförstärkt förlängingsslang som ökar räckvidden utan att kompromissa med el- och vattenförsörjning. Kan användas för tryck på upp till 160 bar och temperaturer på upp till 100 °C.

   950 kr

   Köp till
  • Rörrengöringsslang Husqvarna 15 m

   Självmatande rengöringsslang till högtryckstvättar från Husqvarna. Utmärkt när du rengör rör, igensatta avlopp eller takrännor. De två munstyckena som medföljer möjliggör effektiv rengöring av rör med både små och stora diametrar.

   850 kr

   Köp till
  • Underspolningsrör Husqvarna

   Underspolningsrör till högtryckstvättar från Husqvarna. Den vinklade sprutstaven med ett inbyggt munstycke är perfekt när du rengör svåråtkomliga utrymmen, till exempel under chassin, spoilrar eller takrännor.

   595 kr

   Köp till
  • Rengöringsmedel Husqvarna för Sten och Trä

   Rengöringsmedel till högtryckstvättar från Husqvarna som lämpar sig till vattentåliga ytor som trottoarer, tegel och trä.

   150 kr

   Köp till
  • Rengöringsmedel Husqvarna för Fordon

   Skonsamt rengöringsmedel till högtryckstvättar från Husqvarna för rengöring av bilar och andra fordon med ömtåliga ytor. Rengöringsmedlet tvättar, rengör och ger en skinande yta.För bästa resultat ska du aldrig låta produkten torka in och inte använda den i direkt solljus.

   150 kr

   Köp till

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Typ
  Längd Slang
  Max Tryck
  Effekt
  Serie
  Spänning
  Höjd
  Längd
  Max Temperatur
  Vikt
  Bredd
  1 436 kr
  1 690 kr
  Högtryckstvätt
  8 m
  135 bar
  1800 W
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  469 kr
  495 kr
  Dusch
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  Visa Produkt
  990 kr
  1 290 kr
  Högtryckstvätt
  7 m
  125 bar
  1500 W
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  Visa Produkt
  1 366 kr
  3 539 kr
  Högtryckstvätt
  6 m
  120 bar
  -
  Compact
  230 V
  710 mm
  260 mm
  40 °c
  6,2 kg
  295 mm
  Visa Produkt
  2 058 kr
  5 015 kr
  Högtryckstvätt
  6 m
  120 bar
  -
  Compact
  230 V
  710 mm
  260 mm
  40 °c
  6,2 kg
  295 mm
  Visa Produkt

  Andra som köpte Högtryckstvätt Husqvarna PW 235 köpte också