Installation robotgräsklippare

Premiumpaket Husqvarna Automower 420

Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
Premiumpaket Husqvarna Automower 420
18%
tom 31/8
Kampanj

Installation - vi hjälper dig!

Vi erbjuder installation av denna produkt, fyll i ditt postnummer för att få ett pris.

Installera själv!

?
?
?
Rek. pris 29 097 kr
23 900 kr

Delbetala från  502 kr/mån

Åter i lager 2020-10-13 

Beskrivning

Premiumpaket Automower 420 från Husqvarna. Innehåller robotgräsklippare, hus, skyddsbox, rengöringskit och väggfäste. Levereras med batteri och laddare.

OBS! Installationsmaterial ingår inte utan säljs som tillval. Detta måste köpas till för att kunna installera roboten.
Automower 420
Automower 420 från Husqvarna är en välutrustad robotgräsklippare som är lämplig för större områden på upp till 2200 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Den användarvänliga skärmen har ett intuitivt menysystem som gör att du kan anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa.

Automower Connect
Automower Connect ger dig full kontroll över klipparen i din Smartphone. Du kan starta, stanna och parkera klipparen och du kan kontrollera och justera inställningar. Du kan också få larm och spåra din Husqvarna Automower om den blir stulen - oavsett var du befinner dig.

Automower Connect@HOME
Kommunicera enkelt och bekvämt med gräsklipparen via Bluetooth på din smartphone. Ta emot pushstatusmeddelanden, skicka start- och parkeringskommandon och justera gräsklipparinställningar på upp till 10 meters avstånd. Standard på 300-400 seriern.

Elektrisk höjdjustering
Klipphöjden ställs enkelt in med den eldrivna höjdjusteringsfunktionen som är lätt att komma åt via huvudmenyn.

Vädertimer
Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.

Automatisk passagehantering
Husqvarna Automower känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.

Klarar av slutningar på upp till 45%
Stora bredmönstrade däck ger utmärkt drivförmåga även på hala underlag. Klipparen kan klippa i sluttningar på upp till 45%.

Flexibel placering av laddningsstationen
Möjliggör en flexibel placering av laddningsstationen i trädgården vilket underlättar installationen och säkerställer en pålitlig dockning varje gång.

Dubbla guidekablar
Våra bästa robotgräsklippare är utrustad med dubbla guidekablar, vilket minskar söktiden till laddstationen, särskilt vid komplexa trädgårdar.

Kontroll av obalans i knivdisken
Känner automatiskt av obalans i klippsystemet som beror på avsaknad av, dubbelmonterade eller böjda knivar.

Punktklippning
Specialläge för att klippa begränsade ytor med längre gräs. Detta är särskilt användbart för ytor under exempelvis trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj punktklippningsläge. Gräsklipparen kommer att klippa i täta spiraler och återgå till automatiskt läge när den är klar.

Profiler
Minnen för inställningar. Utmärkt om gräsklipparen används på fler än en plats. Med personliga namn för varje profil och installation är det enkelt att bytta mellan olika de olika platserna.

Tillförlitlig
En robotgräsklippare måste vara 100% tillförlitlig. Husqvarna har lagt 20 år på att utveckla och finslipa sitt klipparkoncept för att uppnå högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, kvalitet och klippresultat, med så låg ansträngningsnivå som möjligt.

Utmärkt klippresultat
Tack vare att Husqvarna Automower har ett fritt rörelsemönster blir gräsmattan perfekt klippt och får ett vackert utseende. De rakbladsvassa knivarna skär av gräset försiktigt från alla håll, vilket hjälper det att växa sig starkt. Tillväxt av mossa förhindras också effektivt.

Låg ljudnivå
Tack vare det unika klippsystemet arbetar Husqvarna Automower oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det.

Unikt klippsystem
Husqvarna Automower klipper lite men ofta, vilket ger en vacker och frisk gräsmatta. Den är utrustad med vassa, rakbladsliknande knivar av hållbart kolstål. Knivarna är monterade på en robust knivdisk. Detta innebär både effektiv drift och extremt låg energiförbrukning.

Inga emissioner
Automower har batteridrift och ger därför inte upphov till några skadliga emissioner.

Stöldskydd
Husqvarna Automower är utrustad med larm och går inte att använda utan den personliga PIN-koden.

Automatisk laddning
När robotgräsklipparen behöver mer kraft söker den sig själv till laddstationen.

Låg energiförbrukning
Effektiv energihantering innebär låg energiförbrukning, vilket gör att Automower kan arbeta till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella gräsklippare.

Scheduling
Du bestämmer själv om du vill att Automower ska klippa gräset dygnet runt, vecka ut och vecka in.

Lyft- och vältsensorer
Om Automower lyfts eller tippar stoppas klippningen omedelbart. Knivarna roterar på tryggt avstånd från maskinens ytterkant. Om Automower stöter på ett hinder, stannar den och ändrar riktning, utan att orsaka några skador.

Tål alla väder
Husqvarna Automower kan vara ute dygnet runt och är konstruerad att fungera korrekt oavsett väderlek och kräver ingen uppsikt. Automower är utformad för att tåla det tuffa nordiska klimatet utan problem.

Hus
Skyddar mot de långsiktiga effekterna av regn och solljus. Display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven och alla anslutningar är åtkomliga genom kabelluckan.

Skyddsbox
När robotgräsklipparen ska plockas in för vintern måste kabelkontakterna skyddas. Denna vädertåliga box skyddar för fukt, vatten och snö för de kablar och kopplingar som är kvar utomhus.

Rengöringskit
För lättare rengöring och underhåll av Automower under säsong. Innehåller två specialborstar för att ta bort gräs och smuts. En skruvmejsel för att byta kapskivor. En slipdyna för att rengöra kontakter på gräsklipparen och laddstationen. En handduk och en flaska med plastvårdsspray för att polera plastdelarna.

Väggfäste
Frigör golvyta under vintern och när Automower inte används under sommaren.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHusqvarna
Art.Nr.st831541403997831495
Klipphöjd2,0-6,0 cm
UtförandeInstallation finns som tillval
Guidekablar2
DriftkällaBatteri
Smartphone KopplingBluetooth
TypRobotgräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Ungefärlig klipptid/laddning75 min
Area2200 m2
Klippbredd24 cm
Motoreffekt30 W
GPS-stödd NavigeringNej
Ingår InstallationsmaterialNej
Högsta Ljudnivå58 dBa
Max Lutning45 %
MulticlipJa
PIN-kodJa