020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  4% Rabatt

  Taktvätt Nilfisk Skaft Roof Cleaner

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 515 kr

  Du sparar 66 kr

  1 449 kr

  Delbetala från 30 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Nilfisk Roof Cleaner Skaft är ett tillbehör till din högtryckstvätt speciellt anpassat för takrengöring. Roof Cleaner har ett teleskåpsrör som blir 1,1 - 4,1 meter. Dessutom har den ett skummunstycke med en koncentrerad stråle, som kan spruta upp till 11 meters höjd vilket ger en samlad räckvidd på upp till 15 meter. Passar till alla Nilfisk Alto tvättar med snabbfäste mellan högtrycksslangen och spolhandtaget.

  Läs mer

  Nilfisk Roof Cleaner är lämplig till de flesta villatak och fördelen med konceptet är att man får tillgång till hela taket utan att behöva klättra upp på det. Munstycket har en koncentrerad stråle, som under lågt tryck lägger ut en skumfilm på taket och med hjälp av väder och vind löser upp smuts och andra beläggningar. Munstycket kan justeras i olika vinklar på upp till 45 grader, så att man kan nå in i takets alla vinklar och hörn.

  Nilfisk Roof Cleaner fungerar även till Nilfisk bilborstar och tillbehör med Click & Clean och kan naturligtvis även användas till andra uppgifter, som exempelvis rengöring av husvagn, växthus och fönster. Det är viktigt att notera att Nilfisk har ett speciellt Roof Cleaner rengöringsmedel som skall användas tillsammans med Roof Cleaner skaftet. För rengöring med annat fabrikat så finns det adapter att tillgå.

  Egenskaper

  Varumärke Nilfisk
  Art.Nr. 128470040
  Material Aluminium
  Serie Roof Cleaner
  Typ Tillbehör Högtryckstvätt
  Längd Slang 4,1 m
  RSK-nr 5703887107255

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Serie
  1 449 kr
  1 515 kr
  Roof Cleaner

  Andra som köpte Taktvätt Nilfisk Skaft Roof Cleaner köpte också