Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR
Röjsåg Husqvarna 535iFR

Röjsåg Husqvarna
535iFR

6 900 kr7 029 kr

Sänkt pris!

Röjsåg Husqvarna 535iFR

535iFR

6 900 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Robust och högeffektiv batteridriven röjsåg anpassad för användning i gräs, sly och mindre skogsvegetation. Välbalanserad och med låg vikt. Väderbeständig (IPX4).
Varumärke

Beskrivning

Robust och högeffektiv batteridriven röjsåg anpassad för användning i gräs, sly och mindre skogsvegetation. Välbalanserad och med låg vikt. Väderbeständig (IPX4).
Borstlös E-TORQ motor
Husqvarnas E-TORQ-motorer passar perfekt för alla användningsområden. Den borstlösa konstruktionen innebär att antalet rörliga delar minimeras. Motorerna är byggda för att klara tuff, långvarig professionell användning. De är fullständig underhållsfria och håller under hela produktens livslängd.

3 hastighetslägen
Tack vare tre hastighetslägen kan du maximera drifttiden genom att justera uteffekten efter de aktuella arbetsförhållandena.

Intuitiv knappsats
Knappsatsen är mycket lätt att använda och utrustad med en LED-indikator som visar batteristatus.

Husqvarna Connect
Med den smarta Husqvarna Connect-appen får du lätt tillgång till användbara tips, manualer och reservdelsrekommendationer. För din Bluetooth-anslutna utrustning ger appen också ytterligare information, såsom körtid och laddningsstatus samt underhålls- och servicebehov. Appen kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play.

Väderskyddad (IPX4)
Den här batteridrivna Husqvarna-maskinen uppfyller IPX4-klassificeringen för regnskydd. Det gör det till ett tillförlitligt verktyg med lång livslängd som du kan använda året runt oavsett väderförhållanden.

Batteri genom kaross
Smart batteriposition, placerad horisontellt genom maskinens kropp. Minskar risken för att smuts, flis, damm och vatten samlas i batterifacket och orsakar problem i anslutningen. Det betyder också att batteriets vikt kan placeras i eller nära den önskade tyngdpunkten och i produktens rotationsaxel, vilket resulterar i ökad manövrerbarhet. Denna positionering av batteriet erbjuder även en hög grad av flexibilitet eftersom det gör det möjligt att använda batterier i olika storlekar.
Startrutin med säkerhetsindikator
Produkter inom Husqvarnas batteriserie är utrustade med en on / off-knapp *. För ökad säkerhet kan en produkt aldrig startas utan att användaren kopplar bort en specifik säkerhetskomponent först. En patenterad säkerhetsindikator larmar med en blinkande LED-lampa om användaren försöker starta produkten utan att följa säkerhetsrutinen.

Tap 'n Go
Kraftigt klippsystem med dubbla linor och Tap 'n Go för snabb linmatning.

Låg vikt och välbalanserad
En röjsåg med kompakt och optimerad konstruktion. Detta gör den lätt och välbalanserad – så att du kan arbeta bekvämt i alla situationer.

Tyst drift
Ljudnivån från våra batterimaskiner är upp till 13 dB(A) lägre än från en bensindriven maskin – vilket är stor skillnad. En minskning om 3 dB(A) upplevs normalt som en halvering av ljudnivån. Detta gör arbetet mycket behagligare – och gör att du kan arbeta i de mest offentliga miljöer.

Litet underhållsbehov
Ingen bränslepåfyllning, färre delar att underhålla och ett drivsystem som styrs elektroniskt betyder mindre nedtid och lägre driftkostnader.

Justerbart handtag
Justerbart och ergonomiskt handtag med mjukt grepp för bästa komfort.

Optimerad axel och växel
Optimerad axellängd och 35 graders vinkelväxel underlättar användningen och gör att skärutrustningen kan arbeta parallellt med marken.

OBS! Levereras utan batteri och laddare.

Egenskaper

VarumärkeHusqvarna
Art.Nr.9678505-04
Garanti2 år
HandtagStyre
Tillverkarens Art.Nr.9678505-04
DriftkällaBatteri
Röjer medKlinga
TypRöjsåg
VersionUtan batteri och laddare
VibrationsvärdeVänster 1,4/Höger 1,7 m/s2
Spänning36 V
SeleJa, Balance 55
Höjd1750 mm
Längd215 mm
Tillverkargaranti2 år
Ljudnivå96 dBa
Ljudtrycksnivå Utomhus80 dB-A
Varvtal8200 v/min
Vikt8,9 kg
Bredd125 mm
Tråddiameter2,7
EAN-nr7392930886063