Åkgräsklippare MTD Minirider 60 RDE
Åkgräsklippare MTD Minirider 60 RDE
Åkgräsklippare MTD Minirider 60 RDE
Åkgräsklippare MTD Minirider 60 RDE

Åkgräsklippare MTD
Minirider 60 RDE

15 259 krOrd. 16 145:-

Se priset!

Förväntas åter i lager 2021-07-06 

Sammanfattning

MiniRider 60 RDE från MTD har en pålitlig ThorX-motor som levererar all kraft du behöver.
Varumärke

Beskrivning

MiniRider 60 RDE från MTD har en pålitlig ThorX-motor som levererar all kraft du behöver.
Miniriderna har inte reglage som är i vägen och ingen manuell växellåda, reglera enkelt hastigheten med fotpedalen. Utrustad med Transmatic drivsystem, elstart och fem olika klipphöjjder (38-95 mm). Miniridern har en kompakt design som gör den enkel att köra och en vändradie på endast 46 cm. Möjlighet att utrusta med mulchkit, ingår ej!

Transmatic
Transmatic som är MTD's patenterade drivsystem: ett steglöst drivsystem som innebär att du med den vänstra foten kan reglera hastigheten från stillastående till full fart. Vill du minska hastigheten, tryck ner pedalen lite grann.Vill du hålla en konstant hastighet ställ växelreglaget på lämpligt läge. Nu håller maskinen detta läge som maximal hastighet. Traktorn har även justerbar sits och lättåtkomliga reglage vilket gör den väldigt bekväm att köra.

2 års garanti
Under två år från försäljningsdatum inom Europa, kommer MTD Products AG med egen valmöjlighet att reparera eller byta ut produkten, för den ursprunglige köparen, utan någon kostnad om det visar sig vara defekt i material eller utförande, enligt MTD Products AG garantivillkor. Denna garanti gäller de enheter som har använts och underhålls enligt användarmanual och som inte har blivit utsatta för felaktigt användande, kommersiell användning, försummelse eller bristande underhåll. Vid kommersiell användning tillämpas ett års garanti.

OBS! Maskinen har inte olja i tanken från fabrik. Kontrollera därför oljenivån innan första start. Motorolja medföljer ej!

Egenskaper

VarumärkeMTD
Art.Nr.13BA26SC600
Klipphöjd3,8-9,5 cm
ElstartJa
DriftkällaBensin
SerieKonsument
TypTrädgårdstraktor
UppsamlareJa
Uppsamlare150 l
Klippbredd60 cm
Cylindervolym196 cc
Motoreffekt3300 W
MotortillverkareMTD
MotornamnThorX OHV
Höjd112 cm
Längd192 cm
MulticlipNej
Vikt181 kg
Bredd83 cm
Arbetsbredd60 cm
EAN-nr4008423872361