Grep & högaffel | En hjälpreda i trädgården

Filtrera

237 kr

522 kr

237
237
522
522

gardena

(2)

willab

(3)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Grepar och högafflar är praktiska redskap att ha till hands för olika typer av trädgårdsarbete. Att gräva och lyfta kan vara tunga och påfrestande sysslor, och därför erbjuder vi på Bygghemma dig grepar och högafflar av hög kvalitet i hållbara material, som är utformade för att göra arbetet så bekvämt som möjligt.

Vad är skillnaden mellan en grep och en högaffel?

En högaffel har normalt sett något färre spetsar på gaffeln, och används för att lyfta och transportera till exempel hö och halm. Grepar kan användas till flera olika saker, till exempel som komplement till spaden vid grävarbete i jord som är hårt packad, och i partier med rötter och stenar. En grep kan dessutom vara att föredra framför en spade vid gödselhantering, eftersom gödsel lätt fastnar på det plana spadhuvudet.

Vad behöver jag tänka på innan jag bestämmer mig?

Våra grepar och högafflar skiljer sig något i utformning för att passa olika typer av trädgårdsarbete. Tänk därför ett extra varv kring vad du ska använda grepen eller gaffeln till innan du bestämmer dig för en viss modell.

Vilka material består produkterna av?

Bygghemmas grepar och högafflar är byggda i kombinationer av pålitligt kvalitetsstål och robust trä. Detta för att redskapen ska klara tungt arbete, och dessutom hålla i många år framöver.

Kan jag beställa på nätet?

Absolut. Beställ din högaffel eller grep online direkt här på Bygghemma.se, enkelt och bekvämt. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.