Snösläde

Filtrera

gardena

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Snösläde Gardena

Snösläde Gardena

790 kr1 035:-
Du har sett alla 1 produkter

Om du vill köpa snösläde online har du kommit rätt. En snösläde kan komma till användning vid många tillfällen. Om man har en tomt eller garageuppfart märker man snart hur viktig en bra snösläde kan vara när snön väl lagt sig. Snösläden röjer effektivt stora ytor med sin generösa bredd och dessutom glider den bra på snö och is så snön blir enkel att transportera bort. Om en hel garageuppfart ska snöröjas med en mindre skyffel kan det ta lång tid och dessutom är det jobbigt för ryggen. Snösläden behöver inte lyftas för att snön ska kunna tippas av utan den lutas enkelt framåt.

Hur använder man en snösläde?

En snösläde kan användas oavsett om det är mycket eller lite snö. Snösläden skjuts framför en och snön samlas då i släden. Denna skjuter man sedan vidare till den plats där man vill tippa av och lägga snön. När man är framme lutar man snösläden framåt med hjälp av det långa handtaget och sin kroppsvikt. När släden är tom är det bara att göra samma sak igen till dess att hela ytan är röjd. När snösäsongen är över ställer man enkelt undan snösläden. Vissa slädar har fällbara kanter vilket gör förvaringen av dem enklare, både när efter säsongen som under den. Något att tänka på är att man bör torka av snösläden innan den ställs undan så inte massa salt och grus sitter fast på den eller i eventuella fällmekanismer.

Köp en snösläde idag!

Dags att köpa en billig snösläde? Hos oss på bygghemma.se kan du finna snöslädar som passar just dina behov. Här finns snöslädar till bra priser. De är perfekta när snön är i antågande och du behöver röja undan från garageuppfarten, trädgårdsgången eller något annat. Med en snösläde slipper du oroa dig över tunga lyft med skyfflar och liknande. Om du kommer på någon fråga innan ditt köp finns vår kundtjänst här för att hjälpa dig.