Terrassmarkis Metalcraft med Motorstyrning

Terrassmarkis Metalcraft med Motorstyrning
Terrassmarkis Metalcraft med Motorstyrning
41%
Rek. pris 31 995 kr
18 988 kr

Delbetala från  399 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Motoriserad helkassett terrassmarkis i slitstarkt material. Du kan enkelt justera vinkeln på markisen i utfällt läge inom intervallet 10-40° och därmed anpassa höjden efter vad som passar just din uteplats.
Bättre livslängd än vanlig markis
Det som skiljer en helkassett markis från en vanlig markis är att vid infällt läge är kassetten som markisen förvaras i helt tillsluten. Detta gör att din markis hålls helt skyddad från väder och vind vilket ökar dess livslängd avsevärt. Du slipper t.ex. risken att delar av tyget längst fram på en vanlig terrassmarkis riskerar att bli solblekt då det hänger ute dygnet runt

Akrylväv och kraftig aluminiumkonstruktion
Kassetten har en snygg yta i silverfärgad, pulverlackerad aluminium och den motoriserade vävrullen är tillverkad i kraftig, galvaniserat stål vilket ger en otroligt bastant och solid markis. De utfällbara armarna är konstruerade i två sektioner och är även de tillverkade i slitstark aluminium. Markisväven är tillverkad av UV-beständig och nästan helt ljustät akrylväv av hög kvalitet. Materialet har hög motståndskraft mot väta och röta. Markisen stänger alltså ute nästan allt ljus och är vattenavvisande, men akrylväv - som vanligtvis används i alla kvalitativa markiser - släpper igenom en del regn.

Motor med fjärrkontroll
I priset ingår både förmonterad motor samt trådlös fjärrkontroll. Fjärrkontrollen har fem kanaler, vilket innebär att man kan styra upp till fem stycken Metalcraft markiser (även fönstermarkiser) med varje fjärrkontroll. Det går även enkelt att trådlöst koppla in vind och solautomatik som gör att markisen kan styras automatiskt beroende på sol- och vindförhållanden.

Enkel installation
Konsoler för väggmontering ingår, samt en tydlig installationsanvisning på svenska. Det är inte svårt att installera markisen själv, men elanslutningen måste göras av en elektriker. Med markisen medföljer även expanderbultar för montage i tegelvägg eller betong. Det innebär att montage på trävägg, betong, tegel och andra bärande material är möjligt. För montage i trä rekommenderar vi fransk träskruv med tillhörande bricka. Motor och elanslutning sitter placerade på vänster sida av kassetten.

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.139-1-113M
Bredd300, 400, 500, 600 cm
FärgGrå, Svart
BeslagJa
MaterialAluminiumkassett/Akryltyg
TypTerrassmarkis
MotorJa
FjärrkontrollJa
Längd med förlängning250, 300 cm
Vikt36, 62,5, 72,5, 84 kg