Bord Eden Wood Wilma Runt Ø100 cm

Bord Eden Wood
Wilma Runt Ø100 cm
Vit/Galvaniserad

3 699 krRek. 4 600:-

Se priset!

Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Ett runt bord i serien Wilma som har plats för upp till 5 Wilma fåtöljer.
Varumärke

Beskrivning

Ett runt bord i serien Wilma som har plats för upp till 5 Wilma fåtöljer.
En populär klassikerserie som Eden Wood har tillverkat i mer än 50 år. Möblerna är kända sen länge och allas hjärtan slår ett extra slag när vi får njuta av dessa klassiker en skön sommardag.

Alla möbler har samma bakomliggande tanke: komfort, design och funktionalitet Den stilrena designen, och de bekväma möblerna skapar ro för både kropp och själ. Slå dig ned och känn efter så förstår du.

Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas i fjäderstål av högsta kvalitet. Stativen finns i klassiskt varmgalvat utförande och i modernt mattsvart eller mattvit utförande. Fåtöljerna är staplingsbara. Trädetaljerna i möbler är i Iroko, Norrlänsk kärnfuru eller sydamerikansk ek och är alltid av absolut högsta kvalitet, miljöcertifieringar enligt FSC.

Forest Stewardship Council. FSC uppmuntrar till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

Iroko är ett träslag som används till båtbyggeri, faner, golv, möbler, och svarvade föremål mm. Träslaget är stabilt, hållbart och har ett utseende som liknar Teak.

Egenskaper

VarumärkeEden Wood
Art.Nr.EW 4071-50
FärgVit/Stål
Diameter1000 mm
Höjd720 mm
MonteringJa
FörlängningsbartNej
MaterialTrä/stål
SerieWilma
Form bordRund
TypCafébord