Vänstermodul Comfort Garden Bahamas 140 cm

Vänstermodul Comfort Garden
Bahamas 140 cm

3 795 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Sammanfattning

Vänstermodul Comfort Garden Bahamas 140 cm kan användas antingen som en fristående möbel, för att bygga en modulsoffa eller öka på storleken på din befintliga Bahamas Modulsoffa.
Varumärke

Beskrivning

Vänstermodul Comfort Garden Bahamas 140 cm kan användas antingen som en fristående möbel, för att bygga en modulsoffa eller öka på storleken på din befintliga Bahamas Modulsoffa.
Serien Bahamas är en prisvärd serie utemöbler för trädgård, uteplats och balkong. Den svenska sommaren kräver bra, slitstarka möbler. Med Bahamas får du utemöbler i hög kvalitet som kräver minimalt med underhåll och som kan stå ute året runt. Bahamas bjuder in till en drink i solskenet, middagsbjudning en ljum sommarkväll eller bara avkoppling från vardagsbestyren en stund. Serien Bahamas är en del av Comfort Garden, ett av Sveriges ledande varumärken för utemöbler och utomhusspa.

Material & Skötselråd
Möbler av flätad konstrotting är betydligt tåligare än äkta rotting. Det är ett omtyckt material som tål att stå ute i stark sol, regn och rusk. Den torkas enkelt av med en fuktig trasa vid behov. Comfort Garden rekommenderar en conditioner för konstrotting för att behålla dina nya möbler i toppskick.

Egenskaper

VarumärkeComfort Garden
Art.Nr.687689C
UtseendeTyg/Konstrotting
StommeAluminium
BenStål
MaterialKonstrotting/Glas
SerieBahamas
TypModul
StällbarNej
Höjd armstöd64 cm
Armstöd bredd15 cm
Tjocklek sittdyna10 cm
Djup900 mm
HopfällbarNej
Höjd640 mm
Längd1400 mm
Offentlig MiljöNej
Sittdjup750 mm
Sitthöjd320 mm
Sittbredd1250 mm
Antal Sittplatser2
Tjocklek dyna10 cm
Totaldjup90 cm
Bredd1400 mm
FärgGrå, Sand, Vit
DynfärgGrå, Svart, Vit