Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Glasfiberpool

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Är det svårt att hålla en glasfiberpool ren?
Behöver jag gräva ner en glasfiberpool?
Måste jag ha bygglov för en glasfiberpool?
Går det att värma vattnet i en glasfiberpool?

Vad kan väl vara skönare än att ha en egen pool i trädgården? En egen oas där du kan koppla av efter en lång arbetsdag. När solen står högt på himlen och temperaturerna kryper uppåt kommer du vara tacksam för din investering. Poolen är den givna platsen för barnens lek, men används också med fördel för motionssimning eller lite hårdare träningspass. Hos oss hittar du din nya glasfiberpool billigt. Våra produkter håller hög kvalitet och du har möjlighet att njuta av långa svalkande bad under lång tid framåt. Behöver du hjälp eller bara lite goda råd så svarar vår kundservice på alla dina frågor.

Stabil konstruktion för enkel installation

Om du länge gått i tankarna att köpa en pool så kan en glasfiberpool vara att rekommendera. Poolerna är väl testade för vårt nordiska klimat. Till skillnad från många andra pooler är installationen av en glasfiberpool både snabb och enkel, men självklart krävs det ändå ett visst förarbete. Innan leverans sker skall hålet där poolstommen placeras vara färdiggrävt och marken dränerad. När stommen är på plats installeras avlopp, filter och eventuell belysning. När alla dessa bitar är avklarade är det dags att fylla på vatten. Konstruktionen av din nya pool är mycket robust och stommen är förstärkt med glasfiberarmering samt stålbalkar på övre kanten och på undre mittdelen. Av den anledningen behöver du inte bygga någon ytterligare stödmur utan du kan lita på att poolen är byggd för att hålla.

En pool för alla tillfällen

När det är dags att köpa glasfiberpool hjälper vi på Bygghemma.se dig mer än gärna. I vårt sortiment finner du enkelt det du behöver för avslappnande stunder med familjen eller vänner, full med underhållning och poolbad. Vi håller alltid låga priser och erbjuder enbart produkter från kvalitativa varumärken. Installera din egna pool för att njuta av bad året runt i lugn och ro.