Populära varumärken

Produkter som gör gott

För sommaren och kanske även för vintern önskar vi på Bygghemma att alla våra kunder ska få njuta av fina badstunder. På hemmaplan finns därför ett stort sortiment av olika typer av utomhusbad att välja emellan. Alla önskar inte samma sak så därför finns både pooler, spabad och badtunnor att välja emellan. Att umgås med familj och vänner i badmiljö är givande och roligt. Hos oss på Bygghemma finns det mesta att köpa billigt online. Allt från själva baden till all slags tillbehör och annat som behövs för skydd och skötsel.

Vad är skillnaden mellan en pool och ett spabad?

En pool är menad för vattenlek och motionssimning. Den är därför större och bredare och djupare. Den saknar sittplatser.

Ett spabad är till för avslappning, umgänge och massage. Den är för det mesta rund i formen och försedd med ett antal sittplatser. Den kan används ofta ihop med prydnadsbelysning och wifi och kan förses med flytande barbord för glas med drycker.

Hur placerar man ett utomhusbad?

En pool gräver man vanligen ut i marken och bygger nedsänkt. Sedan sätter man upp något typ av skydd eller stängsel omkring. Givetvis går det också att placera er pool på ett trädäck om det bara finns tillräckligt med plats.

Har ni istället valt att ha ett spabad eller en badtunna? Då kanske ni också planerat att ha den på ett trädäck eller liknande? Inga problem för du kan köpa även det från oss. Våra trädäck kan ni bygga för att tåla tyngden och det blir också en trevlig yta för umgänge.

Vad för tillbehör behöver man köpa?

Det behövs ett skydd för de perioder då man inte använder utomhusbadet. Det kan också vara trevligt och skönt med en dusch. Och såklart behövs rengöringsmedel och liknande.

Bygghemma är den enda leverantören ni behöver, för hos oss hittar ni allt för ert utomhusbad.

,