Spabad Denform 31 29 Jets
Spabad Denform 31 29 Jets
Spabad Denform 31 29 Jets

Spabad
Denform 31 29 Jets

46 995 krOrd. 49 995:-

Se priset!

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Beställningsvara  - Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Specialtransport -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Det lilla spabadet som får plats där det stora inte ryms. Spat har små yttermått och är därför väl lämpad för en liten terrass eller balkong.
Varumärke

Beskrivning

Det lilla spabadet som får plats där det stora inte ryms. Spat har små yttermått och är därför väl lämpad för en liten terrass eller balkong.
Modell 31 från Denform är ett bekvämt spabad med plats för 3 personer. Spat är utrustat med vattenmassage genom kraftfulla Ventury jetmunstycken med lufttillsatser. Varje plats är individuellt utrustad med massagemunstycken. Ett massagereglage gör det möjligt att justera styrkan och överföra kraften till ett bestämt säte i badet. Spat är även utrustat med undervattensbelysning och toppmatade rengöringsfilter, skummare, säkerhetsvärmare, American Balboa CPU-filter, underhållsfritt hölje, trappa samt kraftigt termolock.

Producerat av nordamerikanska kvalitetskomponenter och välisolerat för att säkerställa låg strömförbrukning. Placera spat på önskad plats. Anslut strömmen till spat och fyll det med vatten via en trädgårdsslang. Slå på strömmen och spat är nu färdigt att använda.

Designat för Norden
Alla DenForms utomhusspan är tillverkade av de bästa komponenterna och materialen. Alla är designade för det skandinaviska klimatet och är därför välisolerade och vädertåliga för att säkerställa lång hållbarhet och låg energiförbrukning. Det gäller även detta utespa för 3 personer, som har ändå något lägre värmeförlust på grund av den mindre ytan. Spabadet är isolerat med samma slags skum runt karet, slangarna och rördelarna, som det som används till fjärrvärmerör. Panelerna är dessutom isolerade med cellplast och värmefolie. Till Denform 31 ingår ett tjock termolock med slitstarkt överdrag och en trappa.

Fakta
Lounge-/Sittplatser: 1/2
Vattenmängd: ca 980 liter
Totalt antal munstycken: 29 st
Vattenmassage-Jets: 29 st i plast
Lufttillsats: 1 st
Massageregulator: 1 st
Termostatstyrd värmare: 3 kW
Låg filterpump 400 W: 1 st
Massage Pump 1: 2,5 HK
Digitalstyrda CPU filter styrning w/frysskydd: DenForm/Balboa
Filtersystem/Patronfilter: Top-ytmonterad skummare
Ozonbehandlingssystem: Ja
LED-Terapibelysning: Ja
ABS-bas: Ja
Underhållsfri konstgjord träpanel: Ja
Termolock: Ja
Trappa: Ja

Alla spabad från DenForm kan användas med Wi-Fi. Wi-Fi modulen köpes separat.

Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

Egenskaper

VarumärkeDenForm
Art.Nr.US151036-1
Färg på KarWhite sterling
Färg RamGrå
Bredd1500 mm
Höjd790 mm
Längd2000 mm
SerieDenForm
TypSpabad
Antal Personer3 st
Volym625 l
ManöverpanelBalboa/DenForm
Spänning380 V
RyggmassageJa
RengöringOzon
Anslutning El2x16A
BelysningLED-Ljus
MaterialAkryl
AudioNej
FotmassageNej
RadioNej
Vikt220 kg