Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Utespa Lyfco Atlantis Dreams

Utespa Lyfco
Atlantis Dreams

166 239 kr
Utespa Lyfco Atlantis Dreams

Atlantis Dreams

166 239 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Specialtransport -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Stort utespa av hög kvalitet för 6 personer. Utomhusspa där tillverkaren inte kompromissat på några funktioner eller tummat på kvalitén. Tjockt akryl-material från Lucite (amerikansk ledande kvalitetstillverkare), Balboa kontrollsystem, Balboa värmesystem, Bluetooth-anslutning med popup-högtalare mm.
Varumärke

Beskrivning

Stort utespa av hög kvalitet för 6 personer. Utomhusspa där tillverkaren inte kompromissat på några funktioner eller tummat på kvalitén. Tjockt akryl-material från Lucite (amerikansk ledande kvalitetstillverkare), Balboa kontrollsystem, Balboa värmesystem, Bluetooth-anslutning med popup-högtalare mm.
Detta utespa är anpassat för nordiskt klimat och är ett av marknadens bäst isolerade utomhusspan. Med sina stora mått på 3200x2200 mm och 1010 mm i höjd rymmer detta utespa upp till 6 personer. 2 platser är halvliggande, varav en plats är en särskilt hög liggande position. Vattenvolym cirka 1960 liter vid normal fyllnadsgrad.

Kraftig konstruktion
Alla Lyfcos utomhusspa har en stomme av rostfritt stål. Karet är tillverkat av 3,2 mm Lucite Akryl från USA och förstärkt med 6,5 mm glasfiber vilket borgar för lång livslängd. Lucite är en amerikansk världsledande tillverkare av högkvalitetsakryl.

Ett av Sveriges bäst isolerade spabad
Lyfcos utomhusspan har en mycket kraftig isolering. Karet är isolerat med 5-8 cm tjock polyuretanskum och är bland de bäst isolerade på svenska marknaden. Utöver isoleringen på karet är sidoväggarna isolerade med 0,8 cm termoisolering samt klädda med ett lager termofolie. Dessutom står karet på en isolerad bottenplatta av ABS. Bottenplattan är mycket viktig och isolerar karet från den kalla marken samt förhindrar att gnagare och fukt tar sig in underifrån. Även termolocket är extra isolerat och hela 10 cm tjockt. Med vårt kalla klimat i Sverige lönar det sig i längden att köpa ett spa med bra isolering, då driftskostnaderna blir betydligt lägre över tiden.

Filter och pumpar
Detta spa är utrustat med ozonfilter från Aquasun samt ett pappersfilter. Massagepumparna är på 2x2200W (totalt 4400W) och luftpumpen (för bubblorna) är på 400W. Filterpump på 750W. Alla pumpar i Lyfcos utespan kommer från en av världens största tillverkare av spabad-pumpar - LX Whirlpool.

Massagesystem
Detta spa är utrustat med inte mindre än 72 rostfria munstycken, varav många är bland de absolut största munstyckena som finns på marknaden för utespa. 3 st är 5" (cirka 13 cm i diameter), 8 st är 3.5", 27 st 2.5", 14 st 2" samt 20 bubbeljets. De flesta munstycken har Thunder-munstycken (med roterande massagestråle) och alla jets är i rostfritt stål.

Belysning och fontäner
Försedd med 20 st LED-lampor i karet, samt en större LED i botten. Dessutom finns belysning i huvudstödet. Alla lampor kan växla färg. 2 st fontäner ingår, samt ett LED-upplyst vattenfall. Lyfco Atlantis Dreams är även utrustat med LED-downlights i hörnen på utsidan av badet.

Ljudsystem
2 st popup-högtalare på kanterna av karet med högtalare av hög kvalitet. Anslutning av media gör du enkelt trådlöst med Bluetooth. PIN-koden till Bluetooth är 5188.

WiFi-stöd (Android/iPhone-app)
Denna modell är utrustad med Balboas kontrollsystem BP6013G2 som inkluderar stöd för WiFi. Med WiFi-anslutningen kan du styra ditt spabad med Balboas app för Android och iPhone var du än befinner dig. Exempelvis höja/sänka temperaturen, eller göra andra inställningar.

Elanslutning och kontrollsystem
Lyfcos utespa använder sig uteslutande av 380-400V / 16A 3-fas elanslutning. Värmaren är på 3kW. Lyfco använder alltid Balboa kontrollsystem då dessa är välbeprövade och driftsäkra. Balboa är det vanligaste kontrollsystemet i högkvalitetsspan. Samtidigt är Balboa väldigt enkel att använda. I detta spa används Balboa GS523 med frostvakt.

Allt ingår
Levereras komplett. Även trappa och ett 10 cm tjockt termolock medföljer.

Garanti
På karet lämnas 5 års garanti. På munstycken och kontrollsystem lämnas 2 års garanti. För övriga delar 1 års garanti.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.140-1-14
Bredd2200 mm
Höjd1010 mm
Längd3200 mm
TypUtespa
Antal Personer6 st
RengöringAquasun Ozonfilter
Anslutning El1 x 380-400V (3-fas)
LjuskällaLED
MaterialRostfritt stål
Smartphone KopplingBluetooth
Vikt440 kg
WiFiJa
Årsmodell2017
EAN-nr7333421020573