Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Utespa Lyfco Relaxio

Utespa Lyfco
Relaxio

65 799 kr
Utespa Lyfco Relaxio

Relaxio

65 799 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Specialtransport -
 
Fraktkostnad 199 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Spabad för 4 personer. Spabad där tillverkaren inte kompromissat på några funktioner eller tummat på kvalitén. Tjockt akryl-material från Lucite (amerikansk ledande tillverkare), Balboa kontrollsystem, Balboa värmesystem, popup-högtalare med Bluetooth-anslutning mm.
Varumärke

Beskrivning

Spabad för 4 personer. Spabad där tillverkaren inte kompromissat på några funktioner eller tummat på kvalitén. Tjockt akryl-material från Lucite (amerikansk ledande tillverkare), Balboa kontrollsystem, Balboa värmesystem, popup-högtalare med Bluetooth-anslutning mm.
Lyfcos utomhusspa är anpassat för nordiskt klimat och är ett av marknadens bäst isolerade utespa. Spabadet är 2100x1520 mm stort och 800 mm högt. Badet rymmer upp till 4 personer. Vattenvolym cirka 700 liter vid normal fyllnadsgrad.

Kraftig konstruktion
Alla Lyfco utomhusspa har en stomme av rostfritt stål. Karet är tillverkat av 3,2 mm Lucite Akryl från USA och förstärkt med 6,5 mm glasfiber vilket borgar för lång livslängd. Lucite är en amerikansk världsledande tillverkare av högkvalitetsakryl.

Ett av Sveriges bäst isolerade spabad
Lyfcos utomhusspan har en mycket kraftig isolering. Karet är isolerat med 5-7 cm tjock polyuretanskum och är bland de bäst isolerade på svenska marknaden. Utöver isoleringen på karet är sidoväggarna isolerade med 0,8 cm termoisolering samt klädda med ett lager termofolie. Dessutom står karet på en isolerad bottenplatta av ABS. Bottenplattan är mycket viktig och isolerar karet från den kalla marken samt förhindrar att gnagare och fukt tar sig in underifrån. Även termolocket är extra isolerat och hela 10 cm tjockt. Med vårt kalla klimat i Sverige lönar det sig i längden att köpa ett spa med bra isolering, då driftskostnaderna blir betydligt lägre över tiden.

Filter och pumpar
Lyfco Relaxio är utrustat med ozonfilter från Aquasun samt ett pappersfilter. Massagepump på 2200W i två hastigheter, luftpump 400W och filterpump på 750W. Alla pumpar i Lyfcos utespan kommer från en av världens största tillverkare av spabad-pumpar - LX Whirlpool.

Massagesystem
Detta utomhusspa är utrustat med 48 rostfria munstycken. Av dessa är 10 st 3" vattenmunstycken, 18 st Thunder-munstycken (med roterande massagestråle) samt 20 st munstycken för bubblor.

Belysning och fontäner
20 st LED-lampor i karet, samt en större LED i botten. Dessutom finns belysning i huvudstödet. Alla lampor kan växla färg. 2 st fontäner med belysning ingår.

Ljudsystem
2 st popuphögtalare på kanterna av karet med högtalare av hög kvalitet. Anslutning av media gör du enkelt trådlöst med Bluetooth. PIN-koden till Bluetooth är 5188.

Elanslutning och kontrollsystem
Samtliga utespa från Lyfco använder sig uteslutande av 380-400V / 16A 3-fas elanslutning. Värmaren är på 3kW. Lyfco använder alltid Balboa kontrollsystem då dessa är välbeprövade och driftsäkra. Balboa är det vanligaste kontrollsystemet i högkvalitetsspan. Samtidigt är Balboa väldigt enkel att använda.

Garanti
På karet lämnas 5 års garanti. På munstycken och kontrollsystem lämnas 2 års garanti. För övriga delar 1 års garanti.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.140-1-7
Bredd1520 mm
Höjd800 mm
Längd2100 mm
TypUtespa
Antal Personer4 st
RengöringAquasun Ozonfilter
Anslutning El1 x 380-400V (3-fas)
LjuskällaLED
MaterialRostfritt stål
Smartphone KopplingBluetooth
Vikt320 kg
WiFiNej
Årsmodell2015
EAN-nr7333421020993