Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Utomhusspa Lyfco Utopia Dreams

Utomhusspa Lyfco
Utopia Dreams

90 249 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Specialtransport -
 
Fraktkostnad 199 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Utespa för 5 personer. Utomhusspa där tillverkaren inte kompromissat på några funktioner eller tummat på kvalitén. Tjockt akryl-material från Lucite (amerikansk ledande tillverkare), Balboa kontrollsystem, Balboa värmesystem, popup-högtalare med Bluetooth-anslutning mm.
Varumärke

Beskrivning

Utespa för 5 personer. Utomhusspa där tillverkaren inte kompromissat på några funktioner eller tummat på kvalitén. Tjockt akryl-material från Lucite (amerikansk ledande tillverkare), Balboa kontrollsystem, Balboa värmesystem, popup-högtalare med Bluetooth-anslutning mm.
Lyfcos utomhusspa är anpassat för nordiskt klimat och är ett av marknadens bäst isolerade utomhusspan. Spabadet är mycket stort - 2280x2180 mm och hela 1000 mm högt. Badet rymmer upp till 5 personer, varav två väl tilltagna loungeplatser. Vattenvolym cirka 1500 liter vid normal fyllnadsgrad.

Kraftig konstruktion
Alla Lyfco utomhusspa har en stomme av rostfritt stål. Karet är tillverkat av 3,2 mm Lucite Akryl från USA och förstärkt med 6,5 mm glasfiber vilket borgar för lång livslängd. Lucite är en amerikansk världsledande tillverkare av högkvalitetsakryl.

Ett av Sveriges bäst isolerade spabad
Lyfcos utomhusspan har en mycket kraftig isolering. Karet är isolerat med 5-8 cm tjock polyuretanskum och är bland de bäst isolerade på svenska marknaden. Utöver isoleringen på karet är sidoväggarna isolerade med 0,8 cm termoisolering samt klädda med ett lager termofolie. Dessutom står karet på en isolerad bottenplatta av ABS. Bottenplattan är mycket viktig och isolerar karet från den kalla marken samt förhindrar att gnagare och fukt tar sig in underifrån. Även termolocket är extra isolerat och hela 10 cm tjockt. Med vårt kalla klimat i Sverige lönar det sig i längden att köpa ett spa med bra isolering, då driftskostnaderna blir betydligt lägre över tiden.

Filter och pumpar
Detta spa är utrustat med ozonfilter från Aquasun samt ett pappersfilter. Två stycken massagepumpar på 2200W/st (totalt 4400W) och luftpumpen (för bubblorna) är på 700W. Filterpumpen är på 750W. Alla pumpar i Lyfcos utespan kommer från en av världens största tillverkare av spabad-pumpar - LX Whirlpool.

Massagesystem
Detta spabad är utrustat med 108 rostfria munstycken. Av dessa är 8 st 3" vattenmunstycken, 62 st munstycken 2-2.5" samt 38 st munstycken för bubblor.

Belysning och fontäner
20 st LED-lampor i karet, samt en större LED i botten. Alla lampor kan växla färg. 2 st fontäner med belysning ingår.

Ljudsystem
2 st popuphögtalare på kanterna av karet med högtalare av hög kvalitet, som ansluts till mediaenhet via Bluetooth. PIN-koden till Bluetooth är 5188. Det går även att ansluta med vanlig hörlurskontakt.

WiFi-stöd (Android/iPhone-app)
Denna modell är utrustad med Balboas kontrollsystem BP6013G2 som inkluderar stöd för WiFi. Med WiFi-anslutningen kan du styra ditt spabad med Balboas app för Android och iPhone var du än befinner dig. Exempelvis höja/sänka temperaturen, eller göra andra inställningar.

Elanslutning och kontrollsystem
Samtliga spa från Lyfco använder sig uteslutande av 380-400V / 16A 3-fas elanslutning. Värmaren är på 3kW. Lyfco använder alltid Balboa kontrollsystem då dessa är välbeprövade och driftsäkra. Balboa är det vanligaste kontrollsystemet i högkvalitetsspan. Samtidigt är Balboa väldigt enkel att använda.

Garanti
På karet lämnas 5 års garanti. På munstycken och kontrollsystem lämnas 2 års garanti. För övriga delar 1 års garanti.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.140-1-23
Bredd2180 mm
Höjd1000 mm
Längd2280 mm
TypUtomhusspa
Antal Personer5 st
RengöringAquasun Ozonfilter
Anslutning El1 x 380-400V (3-fas)
LjuskällaLED
MaterialRostfritt stål
Smartphone KopplingBluetooth
Vikt450 kg
WiFiJa
Årsmodell2018
EAN-nr7333421020627