Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Ape | Kakel & klinker

Ape erbjuder innovativa lösningar när det kommer till keramik, kakel och klinker. För att se till att du alltid får det bästa satsar de på att ha produkter som är designade och använder den senaste teknologin. Enligt Ape ska deras kunder ha möjlighet att skapa sitt hem utifrån hemmets fulla potential. Ape har mer än 25 års erfarenhet totalt när det kommer till snyggt designade produkter. Företaget utökar sitt utbud allt mer för att möta sina kunders individuella behov.

Du har sett alla 3 produkter

Ape för att du ska få det kakel du vill ha

Ape har ett brett utbud av kakel som ska ge ditt hem en designad känsla och dessutom möjlighet att vara unik. När du ska lägga kakel kan det vara bra att tänka på vad du vill ha för effekt. Till exempel kan det vara snyggt att blanda mörkt och ljust kakel för mer effekt. Kakel är ett bra sätt att göra hemmet dekorativt. Ape erbjuder dig möjlighet att skapa en designad känsla till ett billigt pris.

Klinker som våtrumsgolv håller länge

Klinkers är perfekt till badrum och varför inte hallen. Det är lätt att lägga klinkers för ett skönt värmegolv. När du kommer ut ur duschen är det en lyxig känsla att sätta fötterna på ett varmt golv. Klinkers i hallen gör det lättare att hålla städat och håller bättre än en plastmatta. Värmegolv i hallen gör också att skor torkar upp snabbare. Med klinkers i hallen ger du ditt hem en snygg designad känsla. Du köper Ape billigt online på bygghemma.se.