Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

ASKO

ASKO | Vitvaror du kan lita på

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Den framgångshistoria som är Asko började i blygsam skala på den svenska landsbygden. En ung man ville bygga en tvättmaskin och på den vägen är vi än. Karl-Erik Andersson gjorde en tvättmaskin som värmde vattnet, centrifugerade och hade en rostfri trumma. Det dröjde inte länge förrän företaget utvidgade verksamheten och idag producerar Asko vitvaror avhög kvalitet och distribuerar upp till 80% av produkterna utomlands. Du finner tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner från Asko i Skandinavien, Ryssland, USA och Australien. Överallt där man värdesätter hållbarhet, prestanda och skandinavisk design kan du finna Asko.

Design och funktionalitet

Asko lägger lika mycket vikt vid design som vid funktion. Samtliga av de produkter vi på Bygghemma säljer från Asko har en klassisk och tidlös design som kompletterar din inredning samtidigt som den tillåter den yppersta prestandan. En tvättmaskin som håller sin plats på ett självklart vis. Samtidigt kommer den att göra arbetet utan åthävor. Trygg i vetskapen att produktionen sker enligt principer för hållbarhet och respekt för vår gemensamma jord.

Bästa köpet online

Hos oss på Bygghemma kan du köpa tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner från Asko. Alla håller samma höga kvalitet och är otroligt energisnåla. Du väljer enligt dina egna och unika behov och handlar billigt online här hos oss.