Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Ceramiche Keope

Ceramiche Keope

Ceramiche Keope är ett stort italienskt företag som designar och tillverkar klinkerplattor, granitkeramik och mosaik. Företaget är representerat i 80 länder, och de månar om hantverkaren, miljön och arbetsmiljön. Deras inställning är att enkelhet är det mest sofistikerade.

Filtrera

109kr
1435kr
109
109
1435
1435

Visa utvalda artiklar

(73)

Klinker

(192)

Klinker hall

(63)

Klinker kök

(63)

Klinker badrum

(60)

Klinkergolv

(3)

Klinker utomhus

(3)

Våtrumsgolv & badrumsgolv

(60)

Mosaik

(30)

Mosaik badrum

(15)

Mosaik kök

(15)

Tillbehör kakel & klinker

(1)

Övriga kakeltillbehör

(1)

Utförsäljning Golv & vägg

(1)

Back

(22)

Chorus

(15)

Elements Lux

(9)

Extreme

(4)

Granigliati

(2)

Ikon

(10)

K-Color

(2)

Onice

(1)

Pietre di Keope

(5)

Sight

(2)

Suite

(8)

Endast snabbleverans

(80)

Sortera

80 Produkter

Du har sett 36 av 80 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vad är Ceramiche Keope?
Vad består Ceramiche Keope granitkeramik av?
Hur beställer jag bäst Ceramiche Keope?

Klinkerplattor för hall, kök, våtrum och uteplatser

Klinker- och mosaikplattor är snygga i hela huset. Ceramiche Keope har plattor som i princip passar överallt, på golvet likaväl som på väggen. De stilrena plattorna kan utgöra ett enfärgat, lyxigt matsalsgolv, men de kan lika gärna mixas i mönster på en köksvägg eller i badrummet för en personlig touch. Det finns exempelvis en platta med matt yta och halkskydd och den finns i både grå nyanser och silverfärgad. Glöm inte att räkna med ca 10 % extra materialåtgång för spill när du beställer. Välj ut det du gillar här på bygghemma.se. Vi levererar i hela landet.

Granitkeramik är frosttålig

Ceramiche Keope är mycket intresserade av produktutveckling och hög materialkvalitet. Deras serie Back i granitkeramik har blivit otroligt populär. Materialet är stengods som har torrpressats och som därför är kompakt, frosttåligt och absorptionssäkert. Det liknar natursten, och ger samma känsla, men är mycket mer tåligt mot både kemikalier och fysisk stress. Frosttåligheten gör att plattorna passar bra även i uterummet. Vid kombination inomhus är det bra om man väljer ett neutralt kakel, så att det blir bra balans, eftersom. granitkeramiken är en livfull komponent i huset. När det gäller alla sorters plattor är det helt normalt med lite nyansskiftningar i materialet. Beställ billigt online hos oss och ge ditt hem en ny känsla.