Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Coem Ceramiche

Coem Ceramiche | Lyxig granitkeramik

Coem Ceramiche i Modena i Italien är stora på klinker och marmorliknande granitkeramik. Företaget hämtar sin inspiration från naturen och vill skapa projekt som alla kan beundra och som passar vår nutida livsstil.

Filtrera

165kr
1429kr
165
165
1429
1429

Visa utvalda artiklar

(43)

Våtrumsgolv & badrumsgolv

(41)

Klinker

(141)

Klinker hall

(41)

Klinker badrum

(41)

Klinker kök

(41)

Klinkergolv

(18)

Mosaik

(4)

Mosaik badrum

(2)

Mosaik kök

(2)

Utförsäljning Golv & vägg

(1)

Brit Stone

(11)

Carrarra Marmor

(6)

Heritage

(2)

Lagos

(11)

Mea Lapis

(2)

Reverso

(10)

Tuffeau

(2)

Endast snabbleverans

(44)

Sortera

44 Produkter

Du har sett 36 av 44 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Var kan jag använda Coem Ceramiche klinkers?
Varför ska jag välja Coem Ceramiche?

Klinker och marmor i badrum, hall och kök

Det finns olika serier av klinkerplattor från Coem Ceramiche, så du kan exempelvis välja vit, grå eller mörkgrå platta med matt yta och halkskydd. Klinker är frosttåligt, och de vackra off-white Avorio-plattorna tål att man har dem utomhus. Även golvvärme och klinker är en bra kombination, för i jämförelse med kakel är klinker mycket tätare och hårdare genom ett annat tillverkningssätt. Tänk på att beställa 10 % extra för spill och köp billigt från oss på bygghemma.se.

Marmor för våtrumsgolvet

Ett badrum är inte bara en plats att bada på. Det kan också vara en lyxig plats där man kan koppla av och njuta. Granitkeramiken från Coem Ceramiche ska efterlikna högvit marmor från italienska Carrara. Den är mycket populär, eftersom den är snygg, frostsäker och har hög slitstyrka. Den passar också till väggar, uterum och lyxigt golv i vardagsrummet. Med några knapptryckningar kan du enkelt beställa både marmor och mosaik online hos oss. Titta på alla vackra plattor och låt dig inspireras till förnyelse hemma.