Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Combimix | Markbeläggning & sandlådesand

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Combimix är mer än ett företag som tillverkar och utvecklar mineralbaserade produkter till byggindustrin. Combimix värderar socialt ansvar och är måna om sina medarbetare. De tänker även långsiktigt och är noga med att följa upp hur deras produkter fungerar. Combimix levererar kvalitet och hållbarhet. Combimix ska vara det naturliga valet när det kommer till byggen och fixande. För Combimix är ingenting omöjligt och endast nyfikenheten sätter gränserna.

Combimix är den perfekta sandlådesanden

Combimix har en rad olika mineralbaserade produkter och tillverkar även sandlådesand. En sandlåda ska vara inbjudande att leka i och det ska vara kul att bygga sandslott. En bra sandlådesand ska vara finkornig och ren vilket Combimix levererar.

Vilken typ av sand säljer Combimix?

Combimix har såklart fler produkter och oavsett vilken du väljer till ditt projekt så kommer den vara hållbar och lättarbetad. Du kan lätt hitta rätt produkt på bygghemma.se, givetvis kan du köpa Combimix online hos oss till billiga priser.