Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Decibex | Golvtillbehör av hög kvalitet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

DecibeX har lösningarna när man behöver ljuddämpa. DecibeX tillverkar bland annat steg-och trumljudsdämpande underlag som passar perfekt till de flesta golv. DecibeX vet att alla golv inte har samma egenskaper och utformar sina produkter för att möta marknadens behov, det vill säga ditt behov. Mottot är enligt DecibeX ”Lugna rum med högteknologisk ljuddämpning”.

Decibex, golvtillbehör som gör livet tystare

Idag är vad som kallas flytande golv exempelvis de flesta klickgolv vanligt. Dessa golv har sämre ljudegenskaper än fasta golv och då kan ljuddämpande underlag vara ett mycket bra alternativ. DecibeX dämpar inte bara ljud utan golvet blir skönare att gå på. Så när du ska lägga golv är det bra att se till att lägga ett underlag från DecibeX.

Har du ett för kallt golv?

En annan fördel är också att golven inte blir lika kalla när det finns ett underlag. Såklart kan du köpa DecibeX online på bygghemma.se. Vi säljer DecibeX till ett billigt pris för ett tyst hem.