Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Divello

Divello | Satsa på kvalitet till ditt badrum

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Divello tillverkar produkter som är till för att optimera existerande sanitet och värmeinstallationer. Produkterna som Divello tillverkar är armatur och radiooberoende. Konceptet är att deras produkter förbättrar och förlänger livstiden på installationerna. Divellos ledord är att antingen ska man producera kvalitet eller inget alls, det är därför de blivit de ledande aktörerna inom sitt område i Skandinavien. Vi på bygghemma.se håller med Divello och säljer därför deras produkter till ett billigt pris.

Satsa på kvalitet

Det är inte ovanligt att man byter blandare och duscharmatur när det är dags att renovera badrummet. En ny duscharmatur kan spara vatten och är därför lönsamt både för plånboken och miljön. Och när du ska byta blandare är det viktigt att tänka långsiktigt. Det är inte svårt att byta blandare själv med det gäller att vara noggrann för att undvika vattenskador. Passa på att köpa Divellos blandare till prisvärt online hos oss på bygghemma.se.