Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

DXRacer – Gamingstolar för bästa prestation

DXRacer grundades 2001 och är idag världens ledande tillverkare av gamingstolar. Fokus låg till en början på att utveckla revolutionerande bilstolar innan de bytte riktning 2006. Detta efter att ha uppmärksammat att gamers och de som sysslar med e-sport har liknande behov som racerförare kring sittkomfort. DXRacer har därför lagt stora resurser på utveckling av bekväma gamingstolar med funktionell design, som hjälper dig att hålla uppmärksamhet på det som händer på skärmen.

Du har sett alla 4 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en DXRacer gamingstol?
Vad är speciellt med DXRacer?
Var kan jag ställa en DXRacer?
Varför ska jag välja en gamingstol från DXRacer?
Vem kan använda en DXRacer?

Ergonomisk gamingstol från DXRacer

DXRacer står för kvalitet och design och erbjuder gamingstolar med ergonomisk utformning. Med en bekväm gamingstol kan du nämligen prestera ditt allra bästa under långa spelsessioner. Du sitter skönt i stolen och kan samtidigt upprätthålla en god hållning. Gamingstolarna från DXRacer består av material av högsta kvalitet, vilket gör stolarna både bekväma och hållbara. Stolarna genomgår noggrann testning som säkerställer att de når upp till DXRacers kvalitetsstandard.

DXRacer – E-sportsproffsens val

DXRacer har under flera års tid varit sponsor av stora gamingevent. De har bland annat varit den officiella stolen för World Cyber Games (WCG) & BlizzCon. DXRacer har även haft ett nära samarbete med flera ledande e-sportlag, exempelvis svenska Ninjas in Pyjamas (NiP) & Natus Vincere (NaVi). Att flera av de allra bästa spelarna väljer DXRacer är kanske den bästa garanten för hur bra gamingstolarna faktiskt är.