Electrolux | Framtidens vitvaror

Electrolux är ett välkänt varumärke som har levererat högkvalitativa vitvaror i över 100 år. Dom är en av världens största leverantörer när det gäller hushållsmaskiner och vitvaror såsom diskmaskiner och frysar. Med den höga kvaliteten och den låga energiförbrukningen är det inte konstigt att så många människor väljer spisar, mikrovågsugnar och kylskåp från varumärket Electrolux.

Hållbara produkter & hållbar produktion

Electrolux ligger i framkant när det gäller produktutveckling vilket innebär att många av de senaste innovationerna på marknad kommer just från dem. När du köper en produkt från Electrolux kan du vara säker på att du kommer kunna ha den i många år framöver. Electrolux håller även hårt om värderingen att vi ska värna om vår planet där framtida generationer ska leva. En ansvarsfull produktion och ett hållbart förhållande till naturen är en av deras värderingar och strävan efter att göra allt dom kan för miljön är högt prioriterat.

Bekvämligheter som präglar din vardag

Electrolux skapar inte bara produkter som ger dig smakupplevelser, eller tar hand om dina kläder så dom håller sig fina längre. Dom skapar ett sätt för dig att upprätthålla en bekväm livsstil med smarta finesser och funktioner som kommer underlätta vardagen. I ett hem där du kan leva och trivas.

Öka välbefinnandet i ditt hem med Electrolux

Med Electrolux prisvärda vitvaror kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi på Bygghemma är stolta återförsäljare av Electrolux och skulle du ha någon fråga är det bara att kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna!

Filter

Pris
2 390
4 690
6 990
12 059
Kategori
Leveranstid
Dina val
Visar 3 av 59 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1