Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Möbler

Soffor, bord, stolar, sängar, pallar, mattor, bokhyllor…listan kan göras väldigt lång med alla typer av möbler du hittar hos oss på Bygghemma. Vi har ett komplett möbelsortiment med möbler från tillverkare som står för kvalitet och pålitlighet.

Möbler för alla rum i ditt hem

Till den viktigaste möbeln i vårt sortiment hör självklart vårt stora utbud av bord. På Bygghemma hittar du många olika matbord, matgrupper för många personer, skrivbord, sidobord och ett enormt sortiment av soffbord. Hitta den design som faller dig i smaken och välj ett material som passar dina levnadsvanor. Matcha bordet med en grupp matbordsstolar, pinnstolar, fällbara eller klädda. På Bygghemma hittar du även kontinentalsängar, ramsängar, sängramar, fåtöljer, vitrinskåp, hallmöbler och en stor avdelning med barnmöbler. Helt enkelt allt för att inreda ditt hem och alla rum i det.

Att köpa nya möbler till ditt hem kan vara både kul och spännande, men det kan också bli en dyr investering. En smart lösning för att spara pengar och ändå få de möbler du behöver är att köpa dem under reaperioder.

När det är rea hos oss på Bygghemma kan du hitta möbler till rabatterade priser, vilket gör det enklare att köpa de möbler du behöver utan att behöva tänka på din budget. Det kan vara allt från soffor och fåtöljer till matbord och sängar.

Om du letar efter nya möbler till ditt hem, eller om du vill uppgradera din befintliga inredning, kan det vara värt att vänta på en rea. På så sätt kan du spara pengar och få högkvalitativa möbler som kommer att göra ditt hem både vackrare och mer bekvämt.

Vanliga frågor om

Vilka möbler passar bäst i vårt barnrum?
Vad är bra att tänka på när jag köper möbler online?
Hur kan jag möblera med olika stilar?