Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Equipe | Högkvalitativt klinker

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Modern design, kompromisslös kvalitet och hållbar produktion är vad som kanske bäst kännetecknar det spanska keramikföretaget Equipe. Som en av Europas ledande tillverkare av kakel och klinker för hemmabruk, värderar Equipe goda kundrelationer och en transparens genom hela verksamheten. Från idé till tillverkningsprocess och färdig produkt. Spana in varumärket här hos oss på Bygghemma.se!

Equipe klinker i hall, badrum eller kök?

Klinker som material är både snyggt, slittåligt och mycket lättstädat. Dessutom är dess absorptionsförmåga av fukt så gott som obefintlig, vilket gör det till ett perfekt golvmaterial i t.ex. badrum, hall och kök. Kakel å andra sidan, har en mjukare och mer porös yta vilket gör det mer lämpligt att sätta på väggar. Equipe tillverkar stilrena och hållbara kakel- och klinkerplattor som ger ditt hem en elegant känsla. Här på Bygghemma.se är det enkelt att beställa högkvalitativa produkter från Equipe online, så passa på att handla dina favoriter billigt och bekvämt redan idag!