Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Feilun | Radiostyrt med hög teknologi

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Den kinesiska leksakstillverkaren Feilun har sedan 2003 varit en global aktör i tillverkningen av högteknologiska leksaker. Feilun integrerar innovation med pålitlig kvalitet.

Leksaker för både stora och små

Feilun har framförallt specialiserat sig på radiostyrda drönare, helikoptrar, båtar och bilar – traditionella leksaker i en modern och teknologiskt avancerad mundering. Radiostyrda apparater är något som både barn och vuxna kan roa sig med – varför inte tillsammans?

Gör ditt val

Vi har flera olika prisvärda produkter från Feilun, i form av både enklare och mer avancerade modeller. För en ovan styrman kan en instegsbåt av enklare variant vara lämplig, medan den som vill ha lite mer av en utmaning kan ta sig an en båt av högre hastighet för ett fartfyllt äventyr ute på sjön. Eller varför inte öva upp fingerfärdigheten genom att manövrera en drönare i skyn? Klicka hem din radiostyrda leksak från Feilun här på Bygghemma, och låt äventyret börja!