Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Felo | Funktionella verktyg

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Felo grundades redan år 1878 och har således en lång och gedigen historia bakom sig. Efter en blygsam start växte företaget snabbt och är idag en av världens ledande specialister inom högkvalitativa verktyg och verktygstillbehör. Felo representerar innovation, avancerad produktutveckling och tysk ingenjörskonst när den är som allra bäst.

Felos skruvdragare & bitshållare hjälper dig att lyckas med dina projekt

Felo tillverkar förvisso många olika sorters verktyg och verktygstillbehör, men allra mest kända är de förmodligen för sina mycket populära bitshållare. Det var med just skruvdragare och bitshållare som allting började för Felo, och än idag är det företagets mest sålda produktkategori. Bits är alltså spetsen på en skruvdragare eller skruvmejsel, som enkelt kan bytas ut för att anpassa storlek, sort och mönstertyp. Med en bitshållare från Felo optimerar du användningen av din skruvdragare, och det blir enkelt att uppnå ett riktigt proffsresultat. Felo handlar du billigt och bekvämt online här på Bygghemma.se!