Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Fitrocks | Innovativa träningsredskap

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Fitrocks är märket för funktionella träningsredskap, tillverkade för hand i Finland. De är gjorda av sten och trä, och de marknadsförs som naturnära kvalitetsprodukter.

Träna greppstyrkan med stenkastning

Fitrocks har speciella stenar som är avsedda för kastträning utomhus. Det är inga småstenar, utan rejäla stenar. De används vid funktionell träning av muskler och till greppträning. Ursprungligen är det gamla lavastenar som slipats naturligt av sand och vatten, och som nu har förädlats till träningsredskap.

Funktionell träning i naturen

Man använder med fördel Fitrocks produkter vid utomhusträning, och företaget understryker materialets finska ursprung. Nordisk natur är temat för produkterna. Granit i hantlar används i kombination med trä. Björkträ lindat med hampa blir en roller, som kan användas både för övningar av styrka och balans och till massage och förbättrat muskeltillstånd. Välj ur vårt aktuella sortiment från Fitrocks och köp dina träningsredskap billigt online här hos oss på bygghemma.se.