Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Fujitsu | Pålitliga värmepumpar

Fujitsu tillverkar luftvärmepumpar som erbjuder effektiv, hållbar och ekonomisk uppvärmning av ditt hus. Med en luftvärmepump från Fujitsu får du bra resultat även i vårt nordiska klimat. Pumparna klarar nämligen av att värma ända ner till en utomhustemperatur på - 30 °C. I Bygghemmas sortiment från Fujitsu finns luftvärmepumpar som passar de flesta behov.

Du har sett alla 2 produkter

Varför ska man välja en luftvärmepump från Fujitsu?

Det finns många anledningar till att köpa en Fujitsu luftvärmepump från Bygghemma. En luftvärmepump använder den värme som finns i utomhusluften, och är därför ett rent och miljövänligt uppvärmningssystem. Dessutom leder det till ett skönare inomhusklimat. Med en Fujitsu luftvärmepump kan du sänka din elkostnad och spara energi. Som om det inte vore nog är modellerna väldigt hållbara och tystgående. Hos Bygghemma hittar du både väggmonterade luftvärmepumpar och golvmodeller som kan ersätta element.

Användarvänlig fjärrstyrning med mobilen

Fujitsu använder modern teknik för att erbjuda användarvänliga funktioner. Därför kan du fjärrstyra din Fujitsu luftvärmepump med din mobiltelefon. Du som har en smartphone kan enkelt ladda ner en app för att hålla koll på värmepumpens status och styra värmeregleringen även när du inte är hemma. Om något skulle vara fel får du varningar genom appen. Har du ingen smartphone kan du ta del av samma funktion via vanliga sms.