Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

GP Batteries

GP Batteries | Hållbara energilösningar

GP Batteries har i många år varit bland de ledande tillverkarna på batterisidan och försett konsumenter med hållbara energilösningar. Som en del av Gold Peak Group har företaget möjlighet att göra en reell skillnad vad gäller utveckling och återvinning av batterier. GP Batteries förser oss med alkaliska batterier, med NiMH och litiumbatterier, och inte minst laddare. GP Batteries var först med powerbank, som nu är ett begrepp. Man satsar på laddbara batterier och batterier med lång hållbarhet och stödjer projekt som avser energibesparing och insamling av gamla batterier.

Filtrera

82kr
659kr
82
82
659
659

Krisberedskap

(17)

Garagebelysning

(17)

Arbetsbelysning

(17)

Ficklampa

(12)

Pannlampa

(4)

Arbetslampa

(1)

Utebelysning

(6)

Fasadbelysning

(4)

Utomhusbelysning LED

(2)

Altanbelysning

(4)

Batterier

(1)

Batteriladdare

(1)

Mobiltillbehör

(1)

Energi fritidsboende

(1)

Övriga resetillbehör

(1)

Powerbank

(1)

Endast snabbleverans

(22)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Hur står GP Batteries för hållbara energilösningar?
Vilken fördel har jag av GP Batteries?
Vad tillverkar GP Batteries?

Rätt garagebelysning

Ditt garage är ofta platsen där arbete utförs och då ska du inte spara på belysningen i form av lumen. Stavlampor och pannlampor är utmärkta hjälpmedel och komplement till allmänbelysningen, och kan alla användas med uppladdningsbara batterier. Powerbank och batteriladdare är smarta investeringar för situationer då elen inte riktigt räcker till.

Hjälp med energi för fritidsboende

Ofta finns begränsade resurser vad gäller el i våra fritidsboenden. Då fungerar det utmärkt med olika typer av batteridrivna lampor. Ladda hemma innan avfärd med batteriladdare och powerbank och bli inte sittande i mörkret. En extra omgång batterier är aldrig fel att ta med, och några ficklampor. Allt detta finner du till billiga priser online hos oss på Bygghemma.