Honeywell | Säkerhet i hemmet

I över hundra år har Honeywell arbetat med att uppfinna framtiden. Idag fortsätter man oförtrutet arbetet med att göra livet och arbetet säkrare och smartare för sina kunder och man har lyckas. Honeywell arbetar inom många branscher och med många produkter och utökar ständigt sitt sortiment. Medan man gör det utmanar man också vårt sätt att tänka. Under tiden löser Honeywell problem och finner lösningar. Allt detta medan man också lyckas fokusera på samhällsnytta och på ett hållbart arbetssätt. Bland de mål Honeywell strävar efter och uppnår finns minskat avfall och utsläpp, vattensparande åtgärder och att skapa säkra arbetsförhållanden under tillverkning och administration.

Mångfald i tillverkade produkter och inom företagskultur

Hos Honeywell är man fast övertygade om att mångfald och kultur berikar företaget och hjälper utvecklingen framåt. Vi på Bygghemma har den stora glädjen att nu kunna erbjuda våra kunder ett litet urval av deras produkter. Vi har valt ut några produkter från deras sortiment. Bland annat två olika övervakningskameror som placerat sig inom det absoluta toppskiktet vad gäller prestanda.

Enkelhet och pålitlighet

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att handla billigt online hos oss på Bygghemma.se. Med våra förmånliga priser och snabba hantering kan du som kund alltid känna dig nöjd och trygg med ditt val.

Filter

Pris
284
284
1 851
1 851
Kategori
Serie
Leveranstid
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Övervakningskamera Honeywell C2
logo-honeywell.jpg
1 851 kr
2 099 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Övervakningskamera Honeywell C1
logo-honeywell.jpg
1 234 kr
1 299 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Vattendetektor Honeywell
logo-honeywell.jpg
1 044 kr
1 099 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1