Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Icom | Radiokommunikation av hög kvalité

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

ICOM levererar och tillverkar radiokommunikation av högsta kvalitet och som inte bara passar till privatpersoner. Säkerheten och kvaliteten är så pass hög att statliga myndigheter i Sverige väljer ICOM. Det säger en hel del om kvaliteten. Deras produkter passar såväl till maritim bruk som till jaktlaget som vill ha bra kommunikation.

Marinelektronik som VHF radio från ICOM

De som har båt vet att det är viktigt att kunna ha en stadig och säker kommunikation. Inte bara för att kunna kontakta hamnar utan för att kunna larma i nödlägen. ICOM har produkter som en VHF radio som klarar den höga säkerheten. För jaktlag är det också viktigt för säkerheten att kunna kommunicera på ett enkelt sätt. Du kan hitta ett brett utbud av ICOMs produkter på bygghemma.se och kan självklart köpa dessa online hos oss till ett billigt pris. Vi svarar givetvis på eventuella frågor du har om ICOMs produkter och lösningar.