Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

IQ | Banbrytande elartiklar

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

IQ är en global och marknadsledande aktör inom branschen för smart belysning, funktionell ljussättning och sensorstyrda belysningslösningar. Företaget arbetar utifrån avancerad teknik, stilren design och innovativa funktioner, och har tack vare sin framgång och sina banbrytande produkter erhållit ett flertal kvalitetscertifieringar. Med sensorstyrd utomhusbelysning från IQ vet du alltid vem som kommer, när de kommer och hur de kommer.

Ökad trygghet med rörelsevakt & ljusrelä från IQ

Rörelsestyrd utomhusbelysning är ett smart, smidigt och effektivt sätt att öka tryggheten för hus- och stugägare. En rörelsevakt med ljusrelä från IQ placeras enkelt på lämplig plats vid din husfasad, och aktiveras sedan av rörelse inom en viss radie. Designen är liten och diskret, men belysningen är mycket effektiv och fungerar på så vis både avskräckande för ovälkomna gäster, och som en trygghet för dig. Med en rörelsevakt blir det aldrig några oönskade överraskningar utanför dörren. Här på Bygghemma.se handlar du smart belysning från IQ både billigt, enkelt och bekvämt online.