Jotun | För ett färgglatt liv

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Jotun är företaget för dig som vill vara färgglatt. Eller som vill att ditt hus ska vara det. Eller båda! Jotun är företaget som startade i Norge i blygsam skala och nu har erövrat världen med sina färger och pulverlacker. Vilken kontinent du än befinner dig på kan du alltid finna färg från Jotun. Och som inte detta är stort nog - Jotun färg finns också på alla hav. Jotun är nämligen också bland världens ledande leverantörer av fartygsfärg. Jotun har kunnandet och kompetensen, resurserna och forskningen. Allt för att ge dig färg som är hållbar, billig och ger ett snyggt resultat. Med en fasad målad med färg från Jotun kan du känna dig trygg.

Täckfärg för din bostad

Alla kommer vi dit, förr eller senare - huset behöver målas. Det kan vara så att skador uppstått, eller så är det bara tidens tand som gör sig påmind? Ett alternativ är att ni helt enkelt tröttnat och vill ha en annan färg på er fasad. Det är ett stort arbete och det är viktigt att välja rätt. Utrustning, arbetsmetoder och arbetskraft behövs - men mest av allt behövs en bra och hållbar färg. Det hittar du i Jotuns sortiment.

Akrylfärg i många nyanser

Många föredrar vår traditionella röda fasad med detaljer i vitt - och det är snyggt och bra. Andra önskar andra färger. Beroende på omgivning och regler är det bara att släppa loss och välja. Grönt eller blått är också vackert. Jotun har sortimentet! Du handlar alltid billigt online från bygghemma.se.