Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

KitchenAid

KitchenAid | Tidlösa köksmaskiner

KitchenAid är ett världsberömt märke av köksmaskiner och matberedare. Företaget startades för hundra år sedan i USA och köptes 1986 av amerikanska Whirlpool. Produkterna kombinerar en ikonisk, tidlös retrodesign med senaste teknik för att underlätta matlagningen.

Du har sett alla 1 produkter

Från äggvisp till Artisan cookprocessor

Första köksmaskinen från KitchenAid var en elektrisk äggvisp, en sensation år 1919. Nu är matberedare och köksassistenter från KitchenAid bland det bästa man kan få. De är numera kult och har behållit sitt retroutseende. Cookprocessorn, som ingår i serien Artisan, är en komplett köksassistent, för den kan både hacka, krossa, skära och knåda som en köksmaskin och den kan också laga maten genom att till exempel koka, steka, sjuda och göra puré. Det medföljer en rostfri gryta på 4,5 liter. Maskinen har en effekt på 1500 W och lagar maten på rätt sätt. Vi är glada att kunna erbjuda den till våra kunder. Bara beställ online från oss på bygghemma.se.

Enhetliga köksmaskiner

Köksmaskinerna från KitchenAid är snygga tillsammans och ger ett enhetligt intryck. Förutom matberedare finns det en mängd andra produkter man kan behöva, som till exempel kaffekvarn, te- och kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, blender, stavmixer och råsaftcentrifug. Vi levererar över hela Sverige och du köper billigt här på bygghemma.se.